Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Tarot analize - praksa
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Tarot analize - praksa

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
luche
Kolekcionar životnih lekcija

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 1:07 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ira wrote:
Danas cu samo Luche obraditi

slatko nevinasce
Ira wrote:
pouzdaj se u pomoc Pcelice Maje...

:brao:
Guest

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 1:27 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Evo, Luche, izmedju ostalog sam izvadila ove tri gornje karte, koje opisuju opcu energiju vezanu za postavljeno pitanje. Tvoja moc se nalazi u neustrasivom razotkrivanju skrivenih sadrzaja, kroz to dozivljavas preobrazbu i dolazis do smisla, koji je vezan za neke bolne dogadjaje iz tvoje proslosti. Ono sto predstavlja izazov, jesu tvoje emocije - u njima se nalazi tvoje izbavljenje, ali i tvoji najveci strahovi. Ipak si odlucna u namjeri da svoje slabosti pretvoris u svoje prednosti i na tom putu te nista ne moze zaustaviti.

Na svim zivotnim podrucjima sada je nastupilo vrijeme tvoje inicijative, ti ces mnogo toga zeljeti i mnogo toga ces zapoceti. Ja ti savjetujem malo vise razboritosti, konkretno, nesto iz proslosti od cega zelis pobjeci prema novim izazovima, ostalo je nedovrseno. U tome ipak postoji neka skrivena kvaliteta, kao da si jednu svoju vaznu zelju potisnula i pokusavas je zaboraviti - ovo se vise odnosi na poslovni plan, plan karijere, nego na ljubav.

Sto se ljubavi tice, puno toga ovisi od tebe i od nacina na koji ces se postaviti prema osobi, koja ti se svidja. U principu ovo nisu ljubavne karte, nema u njima nagovjestaja romantike, vise je u pitanju snazna, ali i pomalo neosvijestena strast. Moze biti da se neki covjek jos nije izjasnio i otvorio do kraja - tvoje nestrpljenje moglo bi te nagnati da sama pokusas pokrenuti dogadjaje, izvuci neke odgovore, koji ti stalno izmicu. Par sljedujucih karti, koje nisam gore stavila, govore o mogucnosti tvog uspjeha, no najvaznije je ipak da u svemu sto radis budes uvjerena u ispravnost vlastitih postupaka. Da bi to postigla, prije svakog vaznog poteza preispitaj svoje motive, suoci se sa svojim strahovima i nakon toga odvazno kreni u osvajanje Very Happy
Back to top
luche
Kolekcionar životnih lekcija

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 2:03 pm
PostPost subject:
Reply with quote

hvala puno, ira Very Happy
u principu, dotakla si većinu bitnih elemenata koji se tiču mog pitanja Very Happy
Quote:
Da bi to postigla, prije svakog vaznog poteza preispitaj svoje motive, suoci se sa svojim strahovima i nakon toga odvazno kreni u osvajanje

ko šta radi, ja se preispitujem, vrti mi se u glavi od preispitivanja, ali ovo suočavanje sa strahovima mi baš ne ide od ruke Confused
naravno, ne odustajem ja tako lako Wink
Guest

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 5:19 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Ja bih se još jednom ogrebao...al' ne tražim opširan odgovor a pitanje je nja-nja (ljubavne) prirode

Ipak cu ti virnuti malo, Baphomete, isprobavam zmajevski Tarot i imas cast da budes prvi, kojem gledam sa ovim kartama Razz

Mislim da je trenutna situacija u tvom zivotu vise naklonjena duhovnoj ljubavi, nego fizickoj, zato uzivaj u celibatu - ali ne plasi se, nece dugo trajati Very Happy Potrebna je u tvom zivotu emotivna obnova, totalni preobrazaj, ponovno rodjenje nade...vrlo si omiljen kod zena, rasipas svoj sarm na puno strana, no tu stoji i doza neke stidljivosti - kao da krijes svoje prave osjecaje prema jednoj konkretnoj zeni. Moguce je neko putovanje povezano sa ljubavno - seksualnim planom, ili ce osoba koju prizeljkujes krenuti na put. Moze se tumaciti i kao duhovno putovanje, mozda u dvoje ?

Nekakva neocekivana sreca ti dolazi u blizoj buducnosti, tvoje pitanje ima jako lijep odgovor i razrijesenje - obilje, sreca i naklonjene zmajevske zvijezde osvijetljavaju tvoje puteve, tako da ne mozes pogrijesiti, sto god da napravis ! No ne prepustaj se lijenosti, kao ni porocima, iskoristi ove sjajne utjecaje na pametniji nacin Razz Zadovoljan ?
Back to top
Baphomet
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 6:48 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Odlično Very Happy
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:25 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Baphomet wrote:
Ja bih se još jednom ogrebao...al' ne tražim opširan odgovor a pitanje je nja-nja (ljubavne) prirode Smile

evo,ja ti otvorih karte,bez da razmisljam o nacinima "bacanja",nekako me same 2 puta ponesose....tvoj put je trnovit...a preko trnja sam znas dokle se moze!
proslost:radi se o nekim naglim prekidima,velikim promjenama, odlascima,dolascima,kao da je vec sve proslo...palo je i necijih suza suza...da, opet ce ta osoba da se pojavi...
ali,po meni ti sam moras da u samoci odlucis kako ces dalje.izlazis iz nekog zavrsenog ciklusa,na kojem samo jos tacka nedostaje....i ta tacka ce sama da se nametne,ako je prepoznas,upola ce ti manje biti tesko...
na poslu,ubraces plodove koje si posijao,bices ponosan na sebe,al nemoj da se hvalis! uzivaj u toplini kuce u kojoj zivis,starija zena je pored tebe,popricaj s njom malo cesce...nikako se ne zatvarati u sebe i ocajavati!!!drustvo te ceka,a i voli !
ne menjati zacrtane ciljeve,moras koncentraciju dovedest do kraja! u svakoj odluci,previse razmisljanja o posledicama moze biti samo po sebi posledica.... Wink
ja ti zelim sve najbolje
Back to top
View user's profile Send private message
Baphomet
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 9:55 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Hvala lijepa na trudu...da ste u blizini sada bih vas odveo na pivo ;)
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 10:08 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Baphomet wrote:
Hvala lijepa na trudu...da ste u blizini sada bih vas odveo na pivo ;)

hvala na "pivo" Wink ,veceras cemo na vodka Laughing
Back to top
Baphomet
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 10:09 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ja pijuckam konezrvicu pivice...da nazdravim tako povoljnim predskazanjima.
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 10:11 pm
PostPost subject:
Reply with quote

a pivo te ubrzalo Very Happy
Back to top
majci
DENEBOLA
DENEBOLA

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 1:00 pm
PostPost subject:
Reply with quote

wow, sto je ovo zanimljiiivoooo Shocked

Quote:
danas cu samo Luche obraditi
Laughing

ira, a jel mozes i mene da obradis, kad budes imala vremena? slatko nevinasce

pliz, pliz, pliz Wink Very Happy
IT'S MEANT TO BE.
THE ONLY ONE FOR ME IS YOU
AND YOU'RE FOR ME
SO HAPPY TOGETHER : )
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ira
Guest

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 6:13 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
ira, a jel mozes i mene da obradis, kad budes imala vremena?

Draga majci78,
nije fazon da samo ja analiziram, tema je namjenjena svima, koji bi se htjeli okusati u bacanju Tarota ili neke druge vrste karti, a isto tako i za razmjenu iskustava - o tome kakve karte tko koristi, gdje se one mogu nabaviti, kako smo naucili Tarot, na koji nacin radimo, itd. Naime, ova vjestina je puno vise od pukog sredstva za proricanje buducnosti i predstavlja nacin na koji pojedinac moze i sam raditi sa svojim unutrasnjim slikama, osvijestavajuci kroz njih svoje osobne duhovne lekcije. Kroz vrlo jednostavnu metodu mozes za pocetak probrati neke karte, koje te privlace, kao i one, koje te odbijaju - recimo, od svakih po tri komada. Onda procitaj njihova objasnjenja i afirmacije. Gore imas link, koji je dala Nora, a na kojem se vide razliciti spilovi i sve karte u njima. Na temi '' Tarot - rad sa arhetipovima '' imas objasnjenja svih karti velike arkane, kao i afirmacije koje se koriste uz svaku pojedinu kartu.

Tarot - rad sa arhetipovima
http://www.astro-art.net/forum/viewtopic.php?t=104&start=0

Kroz samostalnu praksu, covjek postaje samodostatan u smislu da izvjezba vlastitu intuiciju i nauci jezik simbola, koji mu pomaze da se lakse orijentira na putu samospoznaje. To znanje ce mu onda pomoci da sadrzajnije i kvalitetnije sagledava vlastiti zivot i brojne dogadjaje i odnose, koji se u njemu odigravaju. Iako Tarot moze biti i sredstvo za proricanje, uvijek insistiram na tome da treba uz pomoc njega otkrivati vlastite unutrasnje svijetove na neki svoj, sasvim osoban nacin. Very Happy
Back to top
majci
DENEBOLA
DENEBOLA

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 12:52 am
PostPost subject:
Reply with quote

thanks, ira Very Happy
u pravu si naravno, nego pitala sam te zato sto sam danas prvi put otvorila ovu temu, i sto licno nemam pojma o tarotu, pa sam mislila da bi mozda bilo dobro da analizu uradi neko strucniji za pocetak, cisto da vidim kako to izgleda, jer su mi ove analize koje ste radili ti, radoznach i pcelica bile jako zanimljive Wink

ps. privlacne>>The High Priestess, Wheel of Fortune i The Moon
odbojne>>The Tower, The Hierophant i Strength
IT'S MEANT TO BE.
AND YOU'RE FOR ME
Back to top
Ira
Guest

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 7:44 am
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
ps. privlacne>>The High Priestess, Wheel of Fortune i The Moon
odbojne>>The Tower, The Hierophant i Strength

Super - sad prouci osnovna znacenja izabranih karti i njihove afirmacije. Mozda je u ovima, koje su ti odbojne, sadrzano nesto sto potiskujes - neki zivotni princip, koji jos nisi savladala ili neko osjecanje, koje tesko izrazavas ili razumijes. Krajnji cilj rada sa velikom arkanom je integracija svih arhetipskih likova, te emocija, situacija i obrazaca ponasanja, koje oni predstavljaju. Onda dobijas vrlo mocnu formulu za svakodnevni rad na sebi, koju cu ovdje dati. Dobro je da covjek svake veceri prije spavanja ili ujutro nakon budenjenja cita ove afirmativne tvrdnje, tijekom jednog mjeseca, napr. Oni iskusniji afirmacije mogu kombinirati i sa vizualizacijom. Na taj nacin covjek ojacava svoje samopouzdanje i osjecaj licne snage, te postaje optimisticniji i kreativniji u svakodnevnom zivotu.

Tarot afirmacije za pozitivnu transformaciju mentalnih obrazaca

'' Ja sam bice svjetlosti, svjetlo sam za sebe. Duboko postujem beskrajne kolicine hrabrosti, koje se nalaze u meni. '' / 0. Luda /
'' Carobno upotrebljavam svoje darove i talente. Duboko cjenim svoju neomedjenu sposobnost komunikacije.'' / 1. Carobnjak - Mag /
'' Duboko postujem i cjenim samog sebe. Vjerujem u sebe i postujem svoj smisao za cjelovitost. '' / 2. Velika svecenica /
'' Uzivam na vodecim polozajima, gdje lako oblikujem ideje, koje izazivaju postovanje. Cjenim vrijednost iscjeliteljske moci ljepote, ravnoteze i ljubavi. Mudro dajem i primam. '' / 3. Carica /
'' Ja sam odgovorno i kreativno ljudsko bice. Uzivam u zapocinjanju novih projekata. Postujem svoje sposobnosti vodje. '' / 4. Car /
'' Postujem svetost u sebi. Inspiriraju me polozaji u kojima poducavam i ucim od drugih. '' / 5. Svecenik /
'' Uzivam u suradnji sa ljudima. Dobro postupam sa ljudima i ljudi dobro postupaju sa mnom. Duboko postujem nacelo prijateljstva i ljubavi, koje donosim i izrazavam. '' / 6. Ljubavnici /
'' Uzivam u kombinaciji mira i aktivnosti. Na pozitivan nacin poticem i motiviram ljude oko sebe. '' / 7. Kocija /
'' Uravnotezen sam i usredotocen. Cjenim iskrenost u teskim situacijama. Postujem danu rijec i svoje duznosti. Obilje i ljepota prirode odraz je moje unutrasnje prirode. '' / 8. Pravda - Ravnoteza /
'' Uzivam u istrazivanju svojih unutrasnjih svijetova u meditaciji i samoci. Cjenim samo ono, sto je smisleno i bitno. '' / 9. Pustinjak /
'' U periodima promjena sam fleksibilan i snalazljiv. Uzivam u iskazivanju svog unutrasnjeg obilja. Ja sam osoba u punom cvatu. '' / 10. Kotac srece /
'' Uzivam u izrazavanju svoje energije i vitalnosti, te entuzijazma, u svemu sto dozivljavam. '' / 11. Snaga - Sjaj /
'' Postujem prekidanje starih, prezivjelih obrazaca ponasanja i djelovanja. Predajem se visem nacrtu i vodstvu. '' / 12. Objeseni /
'' Sa lakocom i dostojanstvom otpustam ljude i situacije, koje su me sputavale. Svaki kraj je prilika za novi pocetak. '' / 13. Smrt /
'' U stanjima ravnoteze i sabranosti zivim zivot kao umjetnost. Savladavam se onda, kada jednako cjenim svoju svijetlu i tamnu stranu. '' / 14. Umjetnost - Nadzor /
'' Zadrzavam smisao za humor u svim zivotnim situacijama, koje me muce. Uzivam u senzualnosti. Vitalan sam, radostan i prizemljen. '' / 15. Vrag /
'' Moje tijelo je hram moje duse. U svakom trenutku sam sposoban da se regeneriram i samoiscjelim. '' / 16. Kula /
'' Ja sam mala zvijezda na ogromnoj zvijezdi. Ja sam blistavo, svjetlosno bice. '' / 17. Zvijezda /
'' U vezama cjenim postenje i iskrenost. Volim skrivene dijelove sebe i drugih. Izrazavam se siroko i otvoreno kao mjesec. '' / 18. Mjesec /
'' Uzivam u timskom radu. Prirodni sam inicijator kreativnih i originalnih pothvata u svojoj zajednici. '' / 19. Sunce /
'' Ljude i situacije posmatram objektivno i pravedno. To, sto vidim cjelovito i objektivno, znam posredovati drugima na jasan i razumljiv nacin. '' / 20. Sud /
'' Duboko cjenim sve izume, koji od ovog svijeta cine ugodnije mjesto za zivot. Volim istrazivati nepoznate dimenzije zivota. '' / 21. Svemir /

Back to top
majci
DENEBOLA
DENEBOLA

PostPosted: Sat Sep 11, 2004 12:00 pm
PostPost subject:
Reply with quote

'' Duboko postujem i cjenim samog sebe. Vjerujem u sebe i postujem svoj smisao za cjelovitost. ''

'' U vezama cjenim postenje i iskrenost. Volim skrivene dijelove sebe i drugih. Izrazavam se siroko i otvoreno kao mjesec. '

ima tu neceg..thanks again, ira Wink
IT'S MEANT TO BE.
AND YOU'RE FOR ME
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 5 of 9
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1