Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Tarot analize - praksa
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Tarot analize - praksa

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ira
Guest

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 2:49 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
ako zelis,mogu da ti ih posaljem

Hvala ti, Pcelice, no principijelno mislim da bi bilo najbolje da covjek, koji se time bavi, uvijek sam izradi svoje karte, ili ako vec koristi one kupovne, onda bi ih trebao mozda obiljeziti na neki svoj nacin, nesto dodati, napr. Ovo nije pravilo za sve, ali ja tako radim, iako imam klasicne Tarot spilove, najvise mi pase onaj, koji sam ja malo preuredila sa nekom licnom simbolikom Very Happy
Back to top
Ira
Guest

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 2:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Pitanje je tu i vrlo mi je vazno.

Evo, zamolit cu i tebe, kao i Pcelicu, da se strpis do veceras, poslije 22 sata Very Happy
Back to top
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 2:53 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Hvala ti, Pcelice, no principijelno mislim da bi bilo najbolje da covjek, koji se time bavi, uvijek sam izradi svoje karte, ili ako vec koristi one kupovne, onda bi ih trebao mozda obiljeziti na neki svoj nacin, nesto dodati, napr. Ovo nije pravilo za sve, ali ja tako radim, iako imam klasicne Tarot spilove, najvise mi pase onaj, koji sam ja malo preuredila sa nekom licnom simbolikom

postujem aplauz

Last edited by pcelica maja on Sun Sep 05, 2004 1:38 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Ira
Guest

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 7:40 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Pcelice,
sto se tvoje situacije tice, zanimljivo je da vidim mogucnost nekog putovanja, koje bi za tebe moglo biti veoma vazno. Cuvaj se ishitrenih odluka, takodjer i promjenjivog raspolozenja, koje te moze nagnati da propustis dobre prilike sto se otvaraju pred tobom – odnosi se na poslovni plan. Malo se probaj ustaliti ! Puno sanjaris u ovom periodu, puno uzitaka i zabave je u tvom zivotu, taj ce se trend nastaviti i dalje, ali ti preporucujem da te lijepe energije kanaliziras i u neki oblik stvaralackog rada. Zena zemljanog elementa nagovjestava da si u proslosti poduzela neke mudre poteze, prvenstveno na planu financija, no moze se odnositi i na zdravstveni plan. Zbog toga sada na ovim podrucjima ne bi trebalo biti problema, sto ne znaci da se trebas skroz opustiti i zaboraviti na svoje obaveze, pa mozda i neka obecanja, koja si dala.

Izlazes se nekim rizicima, ali sa premalo ustrajnosti da sprovedes zeljene promjene – ipak nemoj odustati, iako je situacija prilicno zbunjujuca, ili si ti zbunjena nekim saznanjima. Sa starijom zenom imas dobar kontakt, potrazi njezin savjet, poslusaj njezine prijedloge. Od nje mozes dobiti i lijep, neocekivan poklon. Sve vrste poslovne suradnje sada bolje zapocni sa zenama, nego sa muskarcima.

Na ljubavnom planu ne vidim nikakve prepreke, no u vezi jednog prijateljstva budi mudrija i uci iz proslih iskustava, ne taji svoje osjecaje i ne cekaj da ljudi krivo protumace neki tvoj postupak, konkretno, jedan covjek, kojeg smatras vaznim prijateljem. Neobicne emocije, tesko iscitavam ovu situaciju, mozda imas nekog skrivenog obozavatelja, koji osjeca prema tebi i nesto dublje od samog prijateljstva, no ima tu puno humora, u svakom slucaju – nista negativno. Energija ti je malo rasprsena, no sve ce uglavnom biti ok., ukoliko ti ocekivanja nisu prevelika. Opet, zelis li zapoceti nesto zbilja ambiciozno, pricekaj jos neko vrijeme, dok se bolje ne informiras i pripremis za djelovanje. Nista nece pobjeci, nemoj sebe tjerati na akciju tamo gdje jos nisi sigurna sto tocno zelis i zasto, eto toliko Very Happy
Back to top
Ira
Guest

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 8:42 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Parker,
evidentno je stanje nesigurnosti, nekakav predosjecaj neuspjeha, pa ipak si vrlo spretna, iako situacija trenutno nije sjajna. Budi opreznija na poslovnom i financijskom planu, manje pogorsanje nece dugo trajati. Moze se tumaciti i da je sad vrijeme zatisja i opreza. Neka promjena je nastupila u tebi u odnosu na proslost, cini mi se da je u tebi bilo vise vjere – u ljubav ili prijateljstvo, takodjer i u ljude, u jednog konkretnog covjeka. Na planu emocija izbjegni potrebu za kontrolom, stvari ne sagledavas bas jasno i potreban je otvoren razgovor, razjasnjenje. Tvoje sumnje malo su pretjerane. No ima tu nesto nejasno, ali nije ono, sto ti mislis.

Situacija u ljubavi ti je bolja nego na poslu. Moguca je pomoc dobronamjernog muskarca, ili nekog iz tvoje proslosti, ali ne ocekuj previse, on ce ti samo ukazati na neke mogucnosti, rjesenja moras pronaci sama. Opet, moguce je i da se u tvom zivotu ponovo pojavi osoba, koja ti je nekad bila draga.

Karta Pustinjaka govori o buducim utjecajima – istina se nalazi u tebi i samo je tamo mozes naci. Privremena povucenost dobro ce ti doci, ali ne pretjeruj, sad je potrebno da podjelis svoje odgovornosti sa drugim ljudima, odnosno, da prakticno upotrijebis svoje spoznaje. Izbjegavaj tvrdoglavost. U ovisnosti od sljedujucih karti, mislim da ce biti potrebna borba i kroz to ces se osloboditi neke brige – veca odlucnost u komunikaciji, vise inicijative, ali borba ne smije postati sama sebi svrhom, kao napr. sukob dvije jake volje. Promjene istovremeno i prizeljkujes, ali i strijepis od njih.

Pouzdaj se u starijeg, poslovnog muskarca – on ti moze pomoci, no ne otkrivaj mu sve adute, jer on moze biti i dvolican. Nece ti naskoditi, ali budi oprezna. Moj opci dojam je inace da se kreces vrlo klizavim terenom i da ti to bas i nije neophodno – stvari se mogu rjesavati na puno jednostavniji nacin, odnosno, vjerovatno ce se tako polako i rjesavati, kada se dovoljno opustis, odmoris i prihvatis neke neminovne promjene – one mogu biti kratkotrajno neugodne, ali nisu prijetece, cak donose i novi vjetar.
Back to top
Ira
Guest

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 8:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

A tko ce meni odgovoriti na moje pitanje ? Mozda Radoznach, Baphomet ili netko treci ? Ja cu cak dati i neke naznake svog pitanja sa smajlicima:

:infarkt: :vjestica: ljubi ljubi
Back to top
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 12:42 am
PostPost subject:
Reply with quote

kod nas se na ovim stvarima ne zahvaljuje...
da,predstoji mi preseljenje u novu zemlju,nadam se da cu uspeti,u fizickom i psihickom smislu da izvucem pozitivno...stvaralacki rad me jedino moze spasiti!da,energija mi je rasuta na sto strana,na zalost,nikako da se sredim!
bice bolje,znam Wink
Back to top
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 10:58 am
PostPost subject:
Reply with quote

evo Ira,
kod tebe
revolucija na pomolu!
promene koje su upravo nastupile donijece ti mongo radosti!
vjernost jednog prijatelja ce te pratiti i dovesti do zeljenih rezultata u finansijskom smislu.meni sve ode na novac...mocices da realizujes davno zapocet projekat!
a sto se ljubavi tice ,moraces da prebrodis niz nelagodnih situacija,jer ce 2 zene biti protiv tvog uspeha.jedna od njih ti je vrlo bliska,pa pripazi....opet ce ti priteci u pomoc stariji prijatelj,koji bi cak mogao nagrabusiti zbog tebe....previse ljudi za jednu ljubav!
u medjuvremenu ti stoji velika zarada i neko veselje,u velikom drustvu!
nesto se slavi.....
kraj ova tri naredna meseca ces docekati sa velikim zadovoljstvom i krunom na glavi! ipak oko sebe imas vise ljudi koji te vole!
ako pitas sta ce biti s njim? po meni,ces da sacekas,a nece biti tesko jer ces ziveti jedan jako prijatan period!

i jos nesto! ako trebadnes krenuti,podji i sama,lepo ce ti biti!
Back to top
Ira
Guest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 11:20 am
PostPost subject:
Reply with quote

Puno hvala, Pcelice, bas si me razveselila i pokazala nam kako se super moze gledati i iz drugih vrsta karti, ne samo iz klasicnog Tarota ljubi
Back to top
Elephant
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 11:28 am
PostPost subject:
Reply with quote

ira ja sam ti pogledo karte i ispalo mi je ovako:

kao spremas se da uletis u nove intelektualne vode jer si imala jedan znacajan uspjeh u tome, a pitas se koliko ces brzo da posnes sa tim.
svjesna si da si u sebi nasla sve one vrijednosti koje su ti potrebne i da u njih moras ulagati kako bi dosla do unutrasnjeg mira i srece. ispunjenje zelje ce te ipak odvesti na jedan duzi put, ili ce ti uzeti vise vremena nego sto si mislila. svaki tvoj naredni korak mora biti dobro promisljen jer si vec krenula u neku pustolovinu.
neki skorasnji dobitak bice maksimalno iskoriscen u najbolje svrhe, ulozices u sebe sve ono sto ti je dato nedavno, mozda te i ceka nka ljubav ali ne mora da bude prema covjeku.
sa potpuno novim stecenim vrlinama i ucenjem koje si stekla posvetices se da savladas neki stari problem koji te odavno stiska i muci, a koji nisi znala da savladas jer ga nisi bila do kraja svjesna.
ceka te ogromno saznanje na kraju, bices svjesna necega, jasno ces vidjeti nesto sa vise pozicije.
na kraju ces morati da se suocis na nekom materijom, stvari, koja ima jaki uticaj na tebe zbog svoje energije, kako bi naucila da o sto bolje iskoriscavas za svoje dobro.

P.S. vidim da ovo nema nikakve veze sa onim tvojim smajlicima koje si ostavila, ali se iskreno nadam da ces se u necemu barem prepoznati
Ira
Guest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 11:36 am
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
P.S. vidim da ovo nema nikakve veze sa onim tvojim smajlicima koje si ostavila, ali se iskreno nadam da ces se u necemu barem prepoznati

radoznach,
bas sam se pitala kad ces se pojaviti Very Happy Super si se izvjezbao i prilicno se prepoznajem u analizi. Hvala puno na trudu ljubi
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 3:20 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Hvala Ira,
opet moram po sebi da tragam, ali vec sam se navikla na to, mada se nekada ponadam laksem putu. Rolling Eyes
alexandra
CASTOR
CASTOR

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 4:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Odlican topik :brao:

Ja sam sa tarotom imala veze jedino preko drugih ljudi... svoj spil nemam a tako zelim...pa opet, sa raznih strana sam cula da tarot karte treba SAME da dodju do tebe, da ti ih drugim recima neko pokloni i sl... da li je to tacno?

Dalje, zanima me kako ste odabrali tarot koji koristite (vi koji koristite)... ako je Kroulijev kako, zasto...Marseljski... ili neki treci?
Da li je bar upoznavanje sa odredjenom vrstom tarota doslo do vas'samo'...tako sto ste naleteli recimo na neki prirucnik i bili fascinirani i osetili da je to za vas...ili nesto drugo je bilo po sredi?

Podrzavam topik maksimalno... nadam se da cete mi pomoci, jer izgaram za tarotom...citam sve sto naletim u vezi tarota, ali ne znam ni da poredjam karte, niti ih imam...

Imam i ja pitanje... ali mi je iskreno mnogo vaznije da mi odgovorite na ovo gore... pa cu jednom moci mozda i sama sebi da pomognem... Wink
Ira
Guest

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:35 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Ja sam sa tarotom imala veze jedino preko drugih ljudi... a tako zelim...pa opet, sa raznih strana sam cula da tarot karte treba SAME da dodju do tebe, da ti ih drugim recima neko pokloni i sl... da li je to tacno?

Na ovoj adresi imas razne vrste Tarot spilova:
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/list.shtml

Vjerovatno ih se samo mali broj moze nabaviti kod nas, no zato ih mozes naruciti iz inozemstva, pa i preko neta. Karte / spil / treba izabrati tako, da je covjeku bliska njihova simbolika, nacin ilustracije, boje, energija...te karte ce biti tvoje orudje za pobudjivanje tvoje intuicije i zbog toga trebaju u najvecoj mjeri biti uskladjene sa tvojim bicem, dakle, bolje je da ih sama biras. Karte se takodjer mogu izraditi tako da ih covjek sam nacrta - neki ljudi ne vole previse simbola i prenatrpan crtez, dovoljni su im samo apstraktni graficki znakovi. Ovisi od pojedinca do pojedinca.

Quote:
Dalje, zanima me kako ste odabrali tarot koji koristite (vi koji koristite)... ako je Kroulijev kako, zasto...Marseljski... ili neki treci?

Crowley Thoth Tarot je bio prvi Tarot koji sam vidjela i jako mi pase, no svidja mi se i ovaj Shadow Tarot - ima neku samansku energiju, te zive, inspirativne boje.
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/aleister-crowley-thoth/
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/shadow/

Takodjer bih htjela nabaviti Dragon Tarot:
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/dragon/

Uobicajena bacanja radim i sa Marseljskim, koji sam malo preuredila na svoj nacin Very Happy

Quote:
Da li je bar upoznavanje sa odredjenom vrstom tarota doslo do vas'samo'...tako sto ste naleteli recimo na neki prirucnik i bili fascinirani i osetili da je to za vas...ili nesto drugo je bilo po sredi?

Naletjela sam na Crowleya Very Happy Potom i na njegov Tarot i dalje je sve islo samo, proces ucenja je bio vise zabava, igra, svidja mi se slikovni jezik. No zapravo mi pravi izazov predstavlja povezivanje Tarota sa astrologijom i Kabalom, proucavanje staza na drvetu zivota, ali to zahtjeva veci trud i puno vremena - zadatak za citav zivot Very Happy

Quote:
citam sve sto naletim u vezi tarota, ali ne znam ni da poredjam karte, niti ih imam...

Mislim da u Beogradu ima krasnih knjizara u kojima bi se mogle naci Tarot karte ? Barem su mi tako rekli neki znanci sa kojima se dopisujem na mail.
Back to top
helga
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 6:23 pm
PostPost subject:
Reply with quote

našla sam u Favorites nekoliko zanimljivih tarot adresa

on-line kurs Tarota
http://learntarot.org/

ovdje ima 50ak špilova i mogu se vidjeti sve karte iz špila
http://www.tarot.com/about-tarot/decks/browsedecks.php

WISE TAROT, softwer (i neregistriran je sasvim upotrebljiv, barem je tako sa verzijom koju ja imam)
http://www.softlook.com/tarot/
ipak mislim da je bolje koristiti prave karte

meni je tarot vizualno zanimljiv... svaki je špil galerija slika, a stvarno ima raznih... najdraži su mi Tarot of the Sephiroth (http://trionfi.com/01/j/i/gambler_ru/d02442.htm), Old English (http://www.tarot.com/about-tarot/decks/browsedecks.php?newdeck=20) i Alchemical... nemam karte i ne bavim se tarotom, da mi naleti špil koji mi se sviđa sigurno bih ga kupila pa bi me onda vjerojatno i više zaintrigiralo... ovako se sve svodi na gledanje slika Very Happy

Last edited by helga on Fri Sep 10, 2004 10:15 pm; edited 1 time in total
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 3 of 9
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1