| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 7:45 pm
Post subject: |
|
|
ja ovde tri sata mrtva ozbiljna kuckam post, a ispade od njega vrh zezanje, e živote, lutalico  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:27 pm
|
|
Ma zafrknite sad, svi se izmirise, ispade svi smo isti, sve je to isto, vi radite svojim sistemom odavno koji lici na nesto, ja vasim sistemom sipak...
e pa ne moze, ja nisam ni spram sebe isti od juce, a kamoli spram vas.  _________________ www.svetosavlje.org |
|
| Back to top |
|
 |
AstroSerbiana POLARIS

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:36 pm
|
|
Mozes da probas da se sam sa sobom svadjas dok ti MA jezdi kroz VII.  _________________ Izrada horoskopa, astroloske konsultacije, skola astrologije - www.natasakaralic.com |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:42 pm
|
|
To radim stalno ionako, jer onaj ko se svadja sa sobom nekad i kritikuje sebe, time postuje sebe, neko nauci i da misli, neko i da ljubi, sta li...
No ide mi MA na SO, nalecece vec neko iz nebuha.  _________________ www.svetosavlje.org |
|
| Back to top |
|
 |
AstroSerbiana POLARIS

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:53 pm
|
|
Vidi se da pratis Frolija kad si do ljubljenja preko MA dosao. Samo tako boki, dobar si, dobar.  _________________ Izrada horoskopa, astroloske konsultacije, skola astrologije - www.natasakaralic.com |
|
| Back to top |
|
 |
Argus CAPELLA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:55 pm
|
|
| boki wrote: | To radim stalno ionako, jer onaj ko se svadja sa sobom nekad i kritikuje sebe, time postuje sebe, neko nauci i da misli, neko i da ljubi, sta li...
|
Sve mi to nekako počinje da liči na masturbaciju (blizu je i osma kuća)  |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:58 pm
|
|
E to tesko labude, samo obrnuto moze biti, da me neko prevodi tom gilipteru od astrologa, jer njegovo nisam nista vise citucnuo, cini mi se jos od onog horoskopa bogu nekom njegovom sto je Padobranka turala...
Ali turi i ti link dje je to pokusao, pa da mu to malo uprostimo o cas posla.  _________________ www.svetosavlje.org |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 9:59 pm
|
|
| Argus wrote: | | boki wrote: | To radim stalno ionako, jer onaj ko se svadja sa sobom nekad i kritikuje sebe, time postuje sebe, neko nauci i da misli, neko i da ljubi, sta li...
|
Sve mi to nekako počinje da liči na masturbaciju (blizu je i osma kuća)  |
Ko o cemu ovaj o sexu.  _________________ www.svetosavlje.org |
|
| Back to top |
|
 |
Argus CAPELLA

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 10:05 pm
|
|
To zato što sam zaglibio u duhovnost.
''Svaki put kada k meni dođe prostitutka, ne govori ni o čem drugom osim o Bogu. Kaže da joj se zgadio njezin život i da želi Boga.
Ali svaki put kada svećenik dođe k meni, ne govori ni o čem drugom osim o seksu''.
Anthony De Mello
Dakle, ko se ovde kurva Boki?  |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
|
| Back to top |
|
 |