| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 12:00 am
Post subject: potrebna garsonjera... |
|
|
ajd da se i ja razbahatim, pa da otvorim sebi topic
znači, potrebna mi je nameštena garsonjera ili manji jednosoban stan u zgradi, cg, ktv i veš mašina obavezno, internet poželjno. što se lokacije tiče, vračar mi je srcu najmiliji, al pošto nije i novčaniku, poželjna je blizina linija 25, 26 i 46. cena recimo do 220€, a ukoliko mi se stan zaista svidi moguće je i plaćanje unapred. sve informacije i dogovori na pp  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jul 30, 2008 8:06 pm
Post subject: |
|
|
oglas više ne važi, našla sam stan....  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 12, 2008 3:36 pm
|
|
pa, stvarno sam se trudila, ali ne vredi, moram opet da trazim stan
gazda mi je usamljeni dekica, koji voli da dolazi u 7 ujutru, da navraca u sva ostala doba dana nenajavljen posto je naravno zadrzao kljuc i to voli da koristi, i dolazi u proseku najmanje 2 puta nedeljno, a po svojoj potrebi i cesce
zato, mesece u vodoliji, ajmo jovo nanovo malo sam se predomislila oko uslova, sto znaci sada se trazi vracar, pozeljno na potezu od kalenica do II ekonomske, i okolina... obavezno je da nije prizemlje i da ima ktv, pozeljno je da je u pitanju zgrada, da je vec uveden internet i da ima cg.... za nizu cenu prihvatljivo je i da nije namestena, a ako su cena i kvalitet usaglaseni, moguce je i placanje unapred... maksimalna cena koju mogu da platim je 250e.
i dalje vazi, sve informacije i dogovori na pp  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maska MARKAB

|
Posted: Sun Oct 12, 2008 4:23 pm
|
|
Stvarno se tako krecu cene..250e garsonjera??
Ja sam za 150 iznajmila lokal od oko 25 kvadrata korisne povrsine, a mozda trideset sa kosim krovom, na 2 nivoa sa klimom, fiksnim telefonom, peckom, alarmom...a drugarica garsonjeru novu sa novim namestajem za 150...
Jel to razlika u ceni zbog lokacije toliko velika? |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 12, 2008 4:57 pm
|
|
ja sam navela najvise sto mogu da platim, i to ako je sve u fulu
naravno, lokacija dize cenu, ali jos vise dize recimo stan u zgradi... nasla sam bila za 150e namestenu u kuci u juznom bulevaru, ali je u pitanju bilo prizemlje kuce, pa sam zato odustala
jbg, a koga hoce sreca, hoce ga, moja koleginica placa 9000 dinara sprat karingtonke, i u to su joj ukljuceni svi racuni  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 19, 2008 5:03 pm
|
|
| luche wrote: | ...sada se trazi vracar, pozeljno na potezu od kalenica do II ekonomske, i okolina... obavezno je da nije prizemlje i da ima ktv, pozeljno je da je u pitanju zgrada, da je vec uveden internet i da ima cg.... za nizu cenu prihvatljivo je i da nije namestena, a ako su cena i kvalitet usaglaseni, moguce je i placanje unapred... maksimalna cena koju mogu da platim je 250e.
i dalje vazi, sve informacije i dogovori na pp  |
aktuelno i dalje  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|