| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tea77 OCULUS

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 1:55 pm
Post subject: stepeni??? |
|
|
| moze li tumacenje sunce na 2 stepenu lava,severni mesecev cvor na 18 stepenu vage saturn na 18 stepenu lava 10 kuca na 20 stepenu ribe?! |
|
| Back to top |
|
 |
dee BETELGEUZE

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 6:29 pm
Post subject: |
|
|
jel to za ponijeti ili za ovdje?  _________________ http://www.astro-art.net - web zaljubljen u zvijezde |
|
| Back to top |
|
 |
MaxADSL PELAGUS

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 6:46 pm
|
|
| dee wrote: | jel to za ponijeti ili za ovdje?  |
Dee, zlato naše, ubi me s ovim...  |
|
| Back to top |
|
 |
MaxADSL PELAGUS

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 6:56 pm
|
|
Tea , nemoj ni slučajno da pomisliš da se tebi smijem, nego mi je SIMPA kako je naš Dee rekao pa mi se stvorila slika lava na tacni, i ostalo pride.
Na forum trebaš staviti datum,sat i mjesto rođenja, pa će naši astrolozi moći da pogledaju kartu.
Dobro došla u naš veseli svijet!  |
|
| Back to top |
|
 |
AstroSerbiana POLARIS

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 8:15 pm
|
|
Tesko da se osim osnovnih informacija o zodijackoj snazi i kvalitetu ovih planeta ista vise moze reci. Negde na ovom podforumu postoji i Ptolomejeva tabela koja se odnosi na kvalitet svake pojedinacne planete u odredjenom delu zodijaka. _________________ Izrada horoskopa, astroloske konsultacije, skola astrologije - www.natasakaralic.com |
|
| Back to top |
|
 |
tea77 OCULUS

|
Posted: Fri Dec 01, 2006 7:58 pm
|
|
| Pa Dee za poneti posto odoh!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
ancholino OCULUS

|
Posted: Tue Dec 26, 2006 4:20 pm
|
|
trebam vašu pomoć
u nedoumici sam koji sistem kuća da koristim pa me zanima vaše objektivno i neutralno mišljenje, da vidim koji sistem primjenit za sebe.
recimo da stavimo analizu za ljubav kakav bi bio ljubavni život
- osobe čija 5. kuća (po KOCHU) počinje na 13* Škorpije - to je stupanj Ovna, a vladar Ovna Mars je u Ribama (29*) u 10. kući u trigonu s Jupiterom iz 1.
vladar 5.kuće u Škorpiji je i Pluton, a on je u 4. kući na 17* - stupnju lava. Pluton je u opoziciji sa Suncem i kvadratu s ASC.
i 2. verzija - kakav bi bio ljubavni život osobe čija 5. kuća (po PLACIDUSU) počinje na 26* Vage, stupnju Bika - vladar i Vage i Bika je Venera - koja pak je egzaltirana u ribama u 9. kući na 9* (Strijelac) u opoziciji s Saturnom (vladarem DC).
hvala puno
evo i podataka : 6.4.1979. 10:22 a.m. Cakovec, Hrvatska _________________ moja natalna
http://tinypic.com/view/?pic=2lsxmva |
|
| Back to top |
|
 |
ancholino OCULUS

|
Posted: Tue Dec 26, 2006 4:22 pm
|
|
ups, sad sam tek vidjela da je post otisao pod tradicionalnu astrologiju - nisam odmah skontala, jer sam trazila topic: stepeni pod search.
ja se ispričavam.. _________________ moja natalna
http://tinypic.com/view/?pic=2lsxmva |
|
| Back to top |
|
 |
|