| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Dunyasha MARKAB

|
Posted: Sat May 20, 2006 11:01 pm
Post subject: |
|
|
| Magdalena wrote: | A civava? Zivo me inetersuje?  |
Maybe ME Ar - humor zivi od psa,hrabri,napadaju i vece pse,vecito laju,pravo kucno zvonce,a i najpoznatija civava u ovom trenutku je Tinkerbell(Zvoncic),pas Paris Hilton i pisac memoara "Dnevnik Tinkerbel Hilton"(koje dileje!!!)  |
|
| Back to top |
|
 |
Magdalena SKAT

|
Posted: Sun May 21, 2006 12:34 am
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dunyasha MARKAB

|
Posted: Fri May 26, 2006 1:38 pm
|
|
Hehehehe,bila sa drugaricom na Zlatiboru,ona MO Co180MA Ca,sve vreme smo sretali neke avlijanere-stence bez mama ili zenkice koje su se klale sa dzukcima...izgleda bio neki pseci februar
A moja drugarica Anja,ova sa MO Co180MA Ca, usvojila je iz "Orke" stene bez mame,malu Unu,koja je postala veeeliki pas(SA0JU)  |
|
| Back to top |
|
 |
boki SPICA

|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:02 pm
|
|
Nisam nista cito ovdje od pocetka maja. No po pozivima ljudi koji su mi objasnjavali o cemu se odje radilo u medjuvremenu, receno mi je da je izvjesna No Name napisala prvo svoje ozbiljno astrolosko dijelo otkad je na forumima?!
Cestitam malena, kad nadjem vremena procitacu pa te i ja pohvalim temeljnije...
A receno je i da se nesto brljalo puno...pa dobro bice brisanja  _________________ www.svetosavlje.org |
|
| Back to top |
|
 |
istraBiH ALGORAB

|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:30 pm
|
|
Kako je ovo tema o psima koje ja obozavam zelim napisati da ja imam dva psa koja zive samnom u kući.Jedan je istarski kratkodlaki gonič a drugi je križanac labradora i lovačkog psa.
Pozdrav svima |
|
| Back to top |
|
 |
Dunyasha MARKAB

|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:08 pm
|
|
Hmmmm,istarski kratkodlaki gonic...Lovacki pas bi bio MA,a iz Istre,pa ako se setim nase kuce u Istri,a moj cale MO Sa,onda istarski kratkodlaki gonic MA Sa,al' Istra u sustini puna Italijana,trebalo bi biti i Ge...Samo razmisljam dok cekam da se slika ucita
Zaista lep pas...Sad procitala na Wiki-ju da je koriscen da se oplemeni italijanski gonic.Znaci,MA Strelac.A ako postoji neki mesanac,mora biti i dodira sa Neptunom.'Ajde,cekam neki feedback  _________________ obrisalaprichuisadnishta |
|
| Back to top |
|
 |
istraBiH ALGORAB

|
Posted: Fri Jun 09, 2006 9:29 pm
|
|
Pozdrav,
jos da napomenem da smo istarskog gonica zove se Colombino nabavili kada je bio jako mali a crni koji se inače zove Bony je kasnije došao sa ulice kao lutalica,dali smo mu hrane i vode i nije htio otići i mi smo ga udomili.
Valjda zato što je bio mlad istarski gonič ga je od prvog dana prihvatio kao da mu je brat i crni njega.Danas poslije 5 god mislim da bi jedan bez drugoga uginuli.
Ja sam strijelac a moj je ovan pa mislim da se dobro slazemo sa nasim četveronožnim članovima obitelji
Pozdrav svima |
|
| Back to top |
|
 |
|