Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
madamesoleil
SKAT
SKAT

PostPosted: Sun May 14, 2006 3:41 am
PostPost subject: 0a vi biste o titu?
Reply with quote

e jbg,ja stavila opet zivotinje odmah ispod komenatara o njemu stvarno nema smisla brkam babe i zabe tj Tita i majmune........
Back to top
View user's profile Send private message
NoName
ISIDIS
ISIDIS

PostPosted: Sun May 14, 2006 12:04 pm
PostPost subject:
Reply with quote

boki wrote:
Sve zivotinje bez obzira jesu li papkari, kopitari, gmizavci, insekti, beskicmenjaci itd itd spadaju pod Saturn, 6 ili 12 polje u zavisnosti jesu li divlje ili domace...
Ponajvise naravno jesu Mars, ali se mogu gledati iz svega u marsijanskim znacima, 6 i 12 kuci, pa ce 9 kuca biti mjesto dje pas ili uopste maca spava, jer je 4 od 6, ili 3 polje kao 4 od 12 dje ti gmizavac u okucnici boravi...
Opet drugi koji imaju Marsa u dodiru sa Neptunom, vole skitnice...

Sa u lavu,60So,moj čistokrvni pas,dobre nagrade,odlične ocjene,među boljima u Europi,geni odlični (mislim na izložbeno radne gene Laughing psihološki su loši s jedne strane) pa ipak potomstva nema (Sa180Mo) i baš nikako da mu nađemo curu...pa kroz Marsa mu ništa moj ćoroskop ne pomaže,u raku,90Me0So,sad više mi se čini da ni ne čini ništa po tom pitanju da zavede koju bar sa strane,nego ju još od silne želje isprepada i pregazi,folira se da je veliki mužjak,i onda plače kad pobjegne skoro svaka od njega...klasika Very Happy nikaka dobar aspekt s Ma nemam da nešto pomognem :hm:
u 6.polju Neptun,rekoh već,dva vlasnika na papiru,jedan za izložbe i putovanja,drugi za sve ostalo,to sam ja....nešto mi palo na pamet s vodom,možda sad lupam,možda i zbog raka i zbog Ne,moj pas enormno voli vodu,što u principu nije odlika njegove pasmine,više bi to bio retriver ili tako nešto,ipak on je lud za svakom vrstom vode,iz zdjelice,lokve na cesti,potoka,vodom iz pipe,samo da je morko,tamo je sretan...ah da,i puno pjeva,vrlo je muzikalan Very Happy moj dečko ima Ma u lavu u 12,90Mo...pa opet nekako se i to može uklopiti u gore navedenu sliku...

http://img.photobucket.com/albums/v682/nonek/Wag85mala.jpg

pa opet nekad ga vidim kroz Mo u aq,pa možete mi smijati koliko oćete...Mo je svakako vezan u cijeloj priči kroz Ma u raku,i u kontaktu sa Sa je...ipak je metroseksualac krepat od smijeha sa svojom izložbenom ekipom on putuje po Europi često,bio je svugdje,ima stalno spreman pasoš i torbu za put,putuje s puno rođaka u autu,onako mi baš djeluju kao da ide na woodstock kad se ukrcaju,nije mu nikakv bed što odlazi od kuće,zna da će se vratiti i potpuno je navikao da sjedne u auto,prevali tisuće kilometara,upozna neke nove ljude i pse,osvoji neku nagradu i dobro se zabavi....Mo120So0Me120Ju

ima tu još puno toga za pisati,recimo zanimljivo je gledati kako se pas sa svakim ponaša ipak bar za mrvu drukčije,naravno svi imamo neku poveznicu u kući (3 vodena Marsa u kući,moj u raku a preostala 2 u lošem aspektu s Mo....ja sad samo navodim loše,ima i dobrih al dobro je dobro pa nije toliko za proučavanje,kaže Me u sco Laughing )
dakle,zanimljivo mi je gledati kako te razlike postoje između nas troje i kako on svugdje pokazuje neku karakteristiku koju kod drugoga neće itd...

drugi put ću o kujici...sad osjećam grižnju savjesti što samo o njemu pišem :hm: ona je tu bila kad sam se doselila,već je imala 6 godina...pa ipak se valjda vidi opet iz Mo180Sa,što su je dobili/našli nekom ludom slučajnošću,a bila je vjerojatno ukradena,jel je bila samo mjesec dana,znači otrgnuta mami s cice negdje Sad
Back to top
Meteorka
SIRIUS

PostPosted: Wed May 17, 2006 8:23 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Nisam nikad imala svog psa Sad

di se to vidi u mom ćoroskopu Laughing

Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Wed May 17, 2006 10:54 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Blonde wrote:
Zna li neko onu pricu o Titinom psu koji mu je spasio zivot? Bese ono nemacki ovcar :joooj:

Hehehehehe,bas pogledah kartu JB Tita na Astrotheme,i covek ima MA90UR u Sco-pas skocio na bombu ispred njega,jos MA120MO,Reksa narod obozavao k'o heroja,klinci ucili vise o dzukcu nego o Svetom Savi Confused ...al' ne znam bas pouzdano tu legendu o drugu Reksu,samo sam davno citala neku knjizicu,neke "Legende o Titu",to je bilo ipak pre mog vremena,mene i pioniri zaobisli Wink

Nego,neki od onih malaca sto su predstavljeni...

Koker spanijeli - MO Li- oni su,mislim,jedini psi gde mi je potpuno cudno da uopste ima muzjaka Very Happy (glupo,znam,ali svi su mi "lepi k'o devojke"sto bi rekla moja baba),a valjda zbog cuvenog kokera Maze a.k.a. Lady iz onog crtaca ;lepe bademaste oke,mili,simpaticni,cak sam procitala da su miroljubivi prema svima,i psima i ljudima,prave Vage;sada postoje dve linije - tzv.field dogs i show dogs,s tim da su ovi drugi daleko brojniji(i lepsi,imaju nesto duzu dlaku i usi)

Avganistanski hrtovi - JU Co - kao sto mu i ime kaze,iz planinske zemlje Avganistana(otud krzno),siromasne i patrijarhalne,borio se sa vucima,izrazito ponosan i plemenit pas,mene sam izraz lica(ili kako se to vec drugacije kaze,nisam mogla da se setim,mozda njuske)i stav ovog psa podseca na konja,jos onako vitak i izdrzljiv...

Cau-cau - MA Le60SA Li - kineska rasa,jedna od najstarijih na svetu(poredili DNK nekih rasa sa DNK vukova,pa,kao,koji su najslicniji oni su najstarije rase i prapraprapreci vecine danasnjih rasa),ime mu je i Songsi Quai -puffy lion-dog(rogobatno pufnasti pas-lav),jake volje ;mada,pitam se da nije MA Aq,jer je poznat i kao "pas koji je liznuo nebo"(zbog plavog jezika) i zbog toga sto je individualista? sokrat

Dalmatinac - MA Sa,MA0JU - Dalmacija - Sa, sportski gradjen i misicav,zivahne naravi,ranije su trcali ispred kocija da,ako konji skrenu sa puta,ih vrate(konjski policajci?)

Napuljski mastif - SA Le - zaista dostojanstven pas, trazi postovanje, dominantan,na fotkama izgleda poput nekog kralja ; spartao sa rimskim legijama po svetu i bio omiljeni pas Aleksandra Makedonskog!

Nemacki bokser - MA Ar - zna se tacna genealogija ove rase i imena svih bitnih predaka(pravo arijevski),pas cuvar,koriscen u Prvom sv.ratu kao pas za napade ; veoma iskren pas,nema pretvaranja sa njim ; jedna od verzija da je dobio ime po tome sto pri napadu se propne na zadnje noge i :bokser: ,energican,koristi se u K9 jedinicama u policiji

Sibirski haski - MA Aq - pa,vuce sanke po Sibiru u drustvu jos pasa,a poznat kao veoma nezavisan(ume da pobegne ako nije na povotcu!) i svojeglav,buntovnik medju psima,prijateljski raspolozen prema ljudima,extraplavih ociju(nekad ima i jedno plavo,drugo braon,mislim jedina rasa kod koje je to dozvoljeno), cesto se koristi u terapijama bolesnika (povezanost Aq sa humanitarnim radom sokrat )

Zlatni retriver - MA Ca60MO Ta - omiljeni kucni i porodicni pas,nezan i vezan za decu(i tolerantan prema njima),brizan,ima zlatno srce,voli vodu...

mislim,ne znam,ovi dzukci meni ovako lice,sad da l' sam u pravu pojma nemam ,a i nema veze,bilo bi lepo da me neko ispravi,ja sam
ipak malji i neiskusni dec slatko nevinasce ...neki feedback bi bio OK,ako vas ne mrzi... ficfiric

ziveli
Back to top
TrilianSi
SKAT
SKAT

PostPosted: Thu May 18, 2006 8:24 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Meteorka wrote:
Nisam nikad imala svog psa Sad

di se to vidi u mom ćoroskopu Laughing

Nisam ni ja Metec... a tako bih volela :tuzni:
madamesoleil
SKAT
SKAT

PostPosted: Fri May 19, 2006 5:29 am
PostPost subject:
Reply with quote

Dunyasha wrote:
Blonde wrote:
Zna li neko onu pricu o Titinom psu koji mu je spasio zivot? Bese ono nemacki ovcar :joooj:

Hehehehehe,bas pogledah kartu JB Tita na Astrotheme,i covek ima MA90UR u Sco-pas skocio na bombu ispred njega,jos MA120MO,Reksa narod obozavao k'o heroja,klinci ucili vise o dzukcu nego o Svetom Savi Confused ...al' ne znam bas pouzdano tu legendu o drugu Reksu,samo sam davno citala neku knjizicu,neke "Legende o Titu",to je bilo ipak pre mog vremena,mene i pioniri zaobisli Wink

Nego,neki od onih malaca sto su predstavljeni...

Koker spanijeli - MO Li- oni su,mislim,jedini psi gde mi je potpuno cudno da uopste ima muzjaka Very Happy (glupo,znam,ali svi su mi "lepi k'o devojke"sto bi rekla moja baba),a valjda zbog cuvenog kokera Maze a.k.a. Lady iz onog crtaca ;lepe bademaste oke,mili,simpaticni,cak sam procitala da su miroljubivi prema svima,i psima i ljudima,prave Vage;sada postoje dve linije - tzv.field dogs i show dogs,s tim da su ovi drugi daleko brojniji(i lepsi,imaju nesto duzu dlaku i usi)

Avganistanski hrtovi - JU Co - kao sto mu i ime kaze,iz planinske zemlje Avganistana(otud krzno),siromasne i patrijarhalne,borio se sa vucima,izrazito ponosan i plemenit pas,mene sam izraz lica(ili kako se to vec drugacije kaze,nisam mogla da se setim,mozda njuske)i stav ovog psa podseca na konja,jos onako vitak i izdrzljiv...

Cau-cau - MA Le60SA Li - kineska rasa,jedna od najstarijih na svetu(poredili DNK nekih rasa sa DNK vukova,pa,kao,koji su najslicniji oni su najstarije rase i prapraprapreci vecine danasnjih rasa),ime mu je i Songsi Quai -puffy lion-dog(rogobatno pufnasti pas-lav),jake volje ;mada,pitam se da nije MA Aq,jer je poznat i kao "pas koji je liznuo nebo"(zbog plavog jezika) i zbog toga sto je individualista? sokrat

Dalmatinac - MA Sa,MA0JU - Dalmacija - Sa, sportski gradjen i misicav,zivahne naravi,ranije su trcali ispred kocija da,ako konji skrenu sa puta,ih vrate(konjski policajci?)

Napuljski mastif - SA Le - zaista dostojanstven pas, trazi postovanje, dominantan,na fotkama izgleda poput nekog kralja ; spartao sa rimskim legijama po svetu i bio omiljeni pas Aleksandra Makedonskog!

Nemacki bokser - MA Ar - zna se tacna genealogija ove rase i imena svih bitnih predaka(pravo arijevski),pas cuvar,koriscen u Prvom sv.ratu kao pas za napade ; veoma iskren pas,nema pretvaranja sa njim ; jedna od verzija da je dobio ime po tome sto pri napadu se propne na zadnje noge i :bokser: ,energican,koristi se u K9 jedinicama u policiji

Sibirski haski - MA Aq - pa,vuce sanke po Sibiru u drustvu jos pasa,a poznat kao veoma nezavisan(ume da pobegne ako nije na povotcu!) i svojeglav,buntovnik medju psima,prijateljski raspolozen prema ljudima,extraplavih ociju(nekad ima i jedno plavo,drugo braon,mislim jedina rasa kod koje je to dozvoljeno), cesto se koristi u terapijama bolesnika (povezanost Aq sa humanitarnim radom sokrat )

Zlatni retriver - MA Ca60MO Ta - omiljeni kucni i porodicni pas,nezan i vezan za decu(i tolerantan prema njima),brizan,ima zlatno srce,voli vodu...

mislim,ne znam,ovi dzukci meni ovako lice,sad da l' sam u pravu pojma nemam ,a i nema veze,bilo bi lepo da me neko ispravi,ja sam
ipak malji i neiskusni dec slatko nevinasce ...neki feedback bi bio OK,ako vas ne mrzi... ficfiric

ziveli
SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!ovo je odlicnoooooooooooooooooooooooooooo
Back to top
NoName
ISIDIS
ISIDIS

PostPosted: Fri May 19, 2006 8:06 pm
PostPost subject:
Reply with quote

koker španijel je sve prije nego vaga...mislim,moje skromno mišljenje koje sam donijela na konto mog skromnog poznavanja pasmine Laughing
Back to top
Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Fri May 19, 2006 9:07 pm
PostPost subject:
Reply with quote

NoName wrote:
koker španijel je sve prije nego vaga...mislim,moje skromno mišljenje koje sam donijela na konto mog skromnog poznavanja pasmine Laughing

Ne imam pojma sokrat ,meni ovako,in general,u njima ima venerijanskog,vi's,bas bih mogla da izgnjavim nekog ko ima kokera da mi da podatke,pa da zajedno sa njim potrazim psa u njegovoj natalnoj karti knjigica doduse,mozda bi to vise ukazivalo na to kakav je konkretni pas,a ne sama rasa pojma nemam recimo,moja drugarica ima VE0JU Co i ima veeeelikog debelog zlatnog retrivera,zvanog Kuki(Kolacic) :infarkt:

Nego,koja bi bila alternativa kokerima kao Li?
Back to top
NoName
ISIDIS
ISIDIS

PostPosted: Fri May 19, 2006 9:49 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Narav i ponašanje :ima izuzetno živahan temperament,može biti neurotičan,uvek je u pokretu,veseo,privržen,neobično je inteligentan i osetljiv.

sokrat
Back to top
Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Sat May 20, 2006 1:11 am
PostPost subject:
Reply with quote

NoName wrote:
Quote:
Narav i ponašanje :ima izuzetno živahan temperament,može biti neurotičan,uvek je u pokretu,veseo,privržen,neobično je inteligentan i osetljiv.

sokrat

Kazi ili nemoj kasti(sa dugim a) Mr. Green

Ucenje putem otkrica mi nesto ne ide ovih dana :zzzz:
Back to top
Magdalena
SKAT
SKAT

PostPosted: Sat May 20, 2006 7:43 am
PostPost subject:
Reply with quote

A civava? Zivo me inetersuje? Very Happy
Back to top
Tama
SKAT
SKAT

PostPosted: Sat May 20, 2006 8:01 am
PostPost subject:
Reply with quote

Ja bih da pitam nesto.Moze li pas biti peder?Mislim ,ne znam kako se opstenje sa istim polom naziva medju zivotinjama ako to uopste postoji.Pitam jer sam vec sedam i vise godina ubedjena da je moj pas koji je inace lud ,lud, koker izgubio nevinost sa muskim pekinezerom koga je tacnije silovao.Tako sam ja to dozivela.Tih dana je bio totalno lud i kad sam ga povela u setnju desilo se da je bas naisao jedan mali pekinezer te ga je ovaj moj zaskocio.Meni bilo strasno Sad da gledam tog pekinezera sa tim njegovim ocima ,sve mi se cinilo da ce sad da mu ispadnu.I pokusavala sam da ih rastavim pa me ovaj moj umalo ujeo.A to mi je bio prvi pas pa nisam znala kao da reagujem. Rolling Eyes Kad su se rastavili ja sam sve zavirivala da vidim sta je taj pekinezer i procenila da je musko.No mozda ipak nisam dobro ocenila. Laughing

Sto se tice ljubavnog zivota mog psa on je jedan pravi kazanova.Srcelomac.Zenke ga obozavaju.Sve mu same dolaze.Ali ga iz istog razloga muzjaci mrze.Dolazilo ja dotle da su nam muzjaci opsedali kucu ,ulazili u dvoriste na njegovu teritoriju i u njegovu kucu ,napadali ga ,grizli ranjavali.Nekoliko puta smo morali da ga zbog toga vodimo kod veterinara.A on je kukavica kad ga neki povija on samo cvili uopste ne ume da se brani.A kad taj ne moze da dodje do njega nego je sa druge strane ograde on onda laje na njega do besvesti ,agresivno rekao bi covek sad ce ga pojesti.Ali ako ovaj kojim slucajem udje u dvoriste ovaj moj samo ciju ciju i cvili pa ja moram da intervenisem.Folirant. Laughing
Back to top
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sat May 20, 2006 1:22 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Ja bih da pitam nesto.Moze li pas biti peder?

Može,to je česta pojava,naročito kod mladih pasa Very Happy
Tama
SKAT
SKAT

PostPosted: Sat May 20, 2006 2:06 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Laughing Znala sam oca mu ocinjeg.A ume i da se trlja o nogu ljudima.Seksualni manijak.A ne znam na koga je Laughing
Back to top
astrid
Guest

PostPosted: Sat May 20, 2006 7:57 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ja sam imala crnog koker španijela, ženku. Čak je bila rođena na moj dan i mjesec, ali je već odavno uspavana zbog bolesti. Ime joj je bilo LUNA.

Sada imam dvije mace. Jednu žensku koja je stara oko 9 godina i standardna je siva sa šarama. Lani sam na aspekt Uran-Venera uzela i bolesnog mačka, sada je kastriran, i mislim da ima sad godinu dana.

U svakom slučaju, prva se Ljubica ( slovenski izraz za dragu) a njega sam zvala raznim imenima ali ostao je Miki i sav je crn.

Moje 6. polje u Vodenjaku, Uran je u Raku - dispozitor Mjesec u Ribama što nas vodi do Neptuna u Vagi. I u konjunkciji sa Merkurom i preko njega sa Venerom. Merkur je moj vl. ASC a Venera vlada 9.poljem. Da li zato dijelimo krevet?

Dok se ona najčešće skriva na toplim mračnim mjestima, Miki uživa na balkonu, na svjetlu i ničeg se ne boji za razliku od Ljubice. Sad kad su koh nje hormoni proradili, postali su prijatelji, ali na njenu žalost nema parenja.
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 6 of 7
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1