Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Wed May 10, 2006 1:21 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Đuka,nije mi jasno da li živiš u kući ili ne,ako živiš,zašto onda pitaš za psa kog bi držao u stanu?Vidi ovako,može se svaki pas držati u stanu,pod uslovom da mu obezbediš dovoljno šetnje i istrčavanja u toku dana i svakog dana,bez obzira na vremenske prilike.Vidim da si "čačkao mečku"i dobro si prošao.Svaka rasa može postati agresivna,zavisi kako se ponašaš prema njima...retko koji pas će napasti iz čista mira.Osim toga,najvažnije je kako psa vaspitavaš,sve je na tebi...od Pudlice se može napraviti Bul terijer i obratno.Zato,razmisli dobro,ako misliš imati psa.Ako želiš Dobermana,nemoj ga mnogo forsirati ni vaspitavati u stilu njegove stvarne namene-službeni pas,već mu pružite pravilnu i redovnu ishranu,bez preterivanja sa mesom...i šetajte ga i igrajte se sa njim.On će sam znati kada treba da odreaguje na uljeza,ili bilo koga ko bi ugrozio tvoju decu i imovinu,ali neće biti sam po sebi agresivan,ako budete blagi prema njemu.Razumeš li me?Zavisi šta hoćeš od psa.
Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Wed May 10, 2006 4:52 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Opushteno(dobar ti nadimak,k'o da si s Karaburme Very Happy ),
svi ti dzukci koji se smatraju opasnim rasama(mada cijenim da nema opasnih rasa,nego pojedinacnih pasa i veoma neodgovornih vlasnika Evil or Very Mad ),kao sto su,ne znam,doberman,nemacki ovcar,danska doga,rotvajler,itd. (phi,pa to bi sve bio MA u Ar sokrat ),su psi koji su korisceni kao sluzbeni,vojni,policijski,za zastitu i namerno su ukrstani tako da budu malo agresivniji.E,sad,problem je sto su oni ipak veliki i sto cak i gric za upozorenje moze biti veoma opasan,jos ako je malo dete u pitanju :karidz: Vecina ujeda je od pasa koji to nikad ranije nisu ucinili i prosto to niko nije ocekivao od njih...A klinci k'o klinci,sta zna dete kakav je pas,mozda je bas tog dana ustao na levu nogu ili je bolestan ili je neki pseci februar Wink pa je pas agresivniji i osetljiviji...Zaista pas nece ujesti bez povoda,ali nekad povod ume da bude zaista mali... Takodje,muzjaci su nesto agresivniji od zenki(sem kad ove brane svoje mladunce-bio je neki slucaj pre oko 6 meseci da je kujica imala leglo u skolskom dvoristu i ujedala sve koji su se priblizili,sem dece koja su je hranila olaksanje ) i da kastriranje smanjuje tu agresivnost,ali meni licno bi bilo zao kastrirati psa...Ali,uz pravo vaspitanje,svaki dzukac moze biti dobar.
U svakom slucaju,opreznost je majka mudrosti, ti mogucno opasni psi su za one sto se dzekiraju,oni Marsovi-celavci sa tri mobilna telefona i kajlama oko vrata,ipak si ti otac i brines o svojim maljim decama Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Wed May 10, 2006 6:41 pm
PostPost subject:
Reply with quote

da se nadovežem na ovu priču...
ne može me niko ubijediti da je dobro držati pse u stanu i još i sa djecom, makar kakav bio, a o ovim potencijalno opasnim da i ne govorim...a da ne govorim i o drugim razlozima...
evo samo jedan slučaj iz Sarajeva...
na ulici vodi majka curicu od 18 mjeseci i gazdarica svog ljubimca na uzici...i on u prolazu nasrne na malenu...jedva su je oslobodili njegovih zuba...skoro da joj je rame izvalio...
ne mogu da shvatim da se dozvoljava da se psi vani vodaju bez brnjice...a ako nekom vlasniku to kažete, samo što vas ne bije...

tetkica
madamesoleil
SKAT
SKAT

PostPosted: Wed May 10, 2006 6:56 pm
PostPost subject:
Reply with quote

zorana wrote:
Mr. Green

A o mackama? Kad cemo o njima?

cini mi se da su ucesnici foruma dosta u pravu kad pominju Mars dovodeci ga u vezu sa psima,ali meni se cini da bih ja uzela Mesec za simboliku psa,a Neptun za macke......Pas je zivotinja htonskog,lunarnog tipa,kao i mnoge druge,pa ga zato dovodim u vezu sa Mesecom,no to onako generalno, a za odredjenu rasu stvarno bih samo mogla nagadjati.Zasto Neptun kao simbolika macke,zbog sna i dremljivosti,zbog nejasnog raspolozenja,zasto ne Uran?pa Neptun je misteriozniji,.......Macka U Beaudelaire-ovoj pesmi je druzbenica ucenjaka,pisaca,umetnika,svih cudljivih koji nesto stvaraju,to mi je savrsena simbolika Neptuna.
Back to top
Tinkerbell
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu May 11, 2006 8:02 am
PostPost subject: .....
Reply with quote

Ja imam crnu macku sa prelepim zelenim ocima), zove se Megi (od Margaret, sto znaci Biser)...pre 13 godina je moja sestra nasla na ulici i donela kuci (bila je tek rodjena)...od tada je to mali clan nase porodice, u svemu povlascen...
Dolazi u Nemacku redovno, vodili smo je cak i na more...
Bice sasvim neobicno, i neverovatno inteligentno...nije plasljiva ni najmanje (a macke obicno jesu), prilazi ljudima sama...

Inace mnogo volim zivotinje...

Sto se tice pasa, meni redovno prilaze i nikad nisam imala neko lose iskustvo, mada izgleda da nema pravila, sto kaze Tetkica cujes svakakve price, sad da li je to do 'vaspitaca' ili do neceg treceg, ne bih znala..

ALI, mislim da je zabluda da su odredjeni psi opasni, drugi ne...
Moj brat od tetke je imao dobermana, a posle njega jos 'strasniju' argentinsku dogu - ko se razume u pse znace o cemu pricam.
Prelep pas, koji kad pocne da laje vama se ledi krv u zilama...Posto mi brat zivi u zgradi preko puta, ja sam dosta vremena provodila s dogom...Ljudi su bukvalno uzmicali kad ja prolazim s njim, a on nikada do sada nikog nije napao, niti nasrnuo na nekog (sem kad vidi macku, tad ne zna za sebe - pri cemu pored moje macke zna da zaspi, valjda zato sto ga ona sasvim ignorise - inace ne reaguje na pse Very Happy )
To je doga od 80kg koja mi sedne u krilo, nasloni glavu na rame i onda sav srecan uzdahne (a meni se koscice na nogama lome, ali trpim jer je sav uvredjen ako ja ustanem)
Elem, moja sestra od tetke ima pincher dobermana (to vam je otprilike velicine civave) koga opet s vremena na vreme setam, i koji je svima tako mali i sladak i svako krene da ga pomazi - medjutim, ona je ujela do sad svakog ko je pruzio ruku ka njoj, da ne pricam o tome da moram mnogo da pazim da ne capne neko dete usput... Mene je pre nekoliko nedelja ujela dok sam je hranila (a sedela mi je u krilu)...
I kad ona nekog ujede (nije to ni malo naivan ujed, i ne daj Boze da neko dete ujede) niko se preterano ne uzurpira, a kad argentinska doga samo zalaje, krece neopevana panika...
NARAVNO, ne moze se porediti ujed doge i pincera, ali cisto hocu da kazem da cesto predrasude i stereotipi objasnjavaju nase vidjenje pasa (zivotinja uopste)...
Back to top
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Thu May 11, 2006 9:20 am
PostPost subject:
Reply with quote

a sad ti lepojko,reci tetkici...zašto šetaš cuke bez "zaštitne korpe"...što se misliš,hoće li koga da ujede?...kad već znaš, kako se ponašaju...
da izvineš,ponašaš se upravo kao i oni neki o kojima ja pričam...sve do jedanput...samo nemoj da biješ... Laughing
ljubi te tetkica
Wish
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Thu May 11, 2006 9:56 am
PostPost subject:
Reply with quote

tetkica wrote:
da se nadovežem na ovu priču...
ne može me niko ubijediti da je dobro držati pse u stanu i još i sa djecom, makar kakav bio, a o ovim potencijalno opasnim da i ne govorim...a da ne govorim i o drugim razlozima...
evo samo jedan slučaj iz Sarajeva...
na ulici vodi majka curicu od 18 mjeseci i gazdarica svog ljubimca na uzici...i on u prolazu nasrne na malenu...jedva su je oslobodili njegovih zuba...skoro da joj je rame izvalio...
ne mogu da shvatim da se dozvoljava da se psi vani vodaju bez brnjice...a ako nekom vlasniku to kažete, samo što vas ne bije...

ja volim sve životinje, a mačke volim najviše Very Happy imam četiri mace u stanu, ali mnogo su pametne, čiste i umiljate tako da ne prave nered uopšte.
tetkice draga, ja mislim da su psi u suštini (da ne kažem u duši Laughing )pitomi, dobri i da samo žele da budu pored ljudi, tj. doslovno, da imaju svoj dom i gazdu. i ukoliko je neki pas agresivan i ne daj bože napadne nekog, krivim isključivo njegovog vlasnika, koji ga je tako vaspitao.
meni je baš žao kad vidim da roditelji uče decu da se sklanjaju od životinja, da ih ne maze ni u kom slučaju itd. mislim da mogu biti samo nežnije i plemenitije osobe ukoliko provode vreme sa životinjama. ljudi najčešće i kasnije u životu imaju odnos prema životinjama kakav su im roditelji "nametnuli". a šteta je ne zbližiti se sa njima, i ovako smo izgubili dodir sa prirodom, a one imaju mnogo ljubavi, nežnosti i poverenja da nam pruže.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
NoName
ISIDIS
ISIDIS

PostPosted: Thu May 11, 2006 11:18 am
PostPost subject:
Reply with quote

ne znam jel rade brnjice za najmanje pse krepat od smijeha a trebali bi Twisted Evil
grizu češće nego veliki psi,samo je problem kad te grizne veliki,odgrizne ti malo veći dio,a mali kad te ćvakne možeš ga strest s noge....

dobro,malo se šalim....zato volim animal planet...tamo imaš animal police,pa ti dođe odman u inšpekciju bilo da ga neprimjereno držiš,šetaš,liječiš i slično,sad jel to tako lijepo samo na tv-u,ne znam pojma nemam

pasa ima ko i ljudi,trknutih,ludih,agresivnih,ubojitih...svakakvih,pa kao i kod nas,može od gena,može od vlasnika,ne možeš se zakleti ni u čovjeka da neće sutra poluditi samo tako,pa čemu se čudimo životinjama :hm:

u svakom slučaju,pas koji nije dobro,dobro,mislim temeljito socijaliziran s djecom,ljudima,drugim psima,ili bilo kime nema šta raditi u društvu navedenih bez strogog nadzora i nekih drugih rekvizita...pa sad da me netko ne bi krivo shvatio,i ja pizdim što me djeca zaobilaze ili vrište,što ih roditelji vuku preko ceste manijački kao da vodim tigra ili slona,i bez obzira što je vrlo kratkoj lajni itd,mislim,u redu je da se odmakne ako se boji za dijete,ali da skače ko oparena i objašnjava djetetu da ide tasmanijaska neman i kad vidi takvu na cesti ubuduće nek bježi glavom bez obzira,i takva je kriva bar 5% ...
ali otići ćemo u raspravu koja se vodi već otkad je suživota psa i čovjeka,uvijek postoji onaj dio koji vrišti na pomisao pitbulla i misli da je pas nužno zlo u dvorištu ako dođe vuk po noći,i onih koji objašnjavaju da je pas poždro nekog jel ga je primio PTSP...i jedno i drugo po meni je pretjerivanje i sranje,odnosno generaliziranje bezvezno,iz kojeg nema nikakvog zaključka...a ne može ga ni biti...svaki pas je kao cijela natalna karta,moramo ga razmatrati u sklopu karte,a ne kao zaseban aspekt Very Happy

pas je meni jedna veličina...ili kako da se izrazim :hm: pas ima nešto,a što danas ne znam jel uopće na cijeni više :tuzni: kad ga šutneš on ide za tobom,veseli ti se cijeli život svaki dan isto i veseli ti se kao nitko na svijetu,budi kakav god hoćeš,pa opet ti si njemu najbolji na svijetu....i onda često čujem u današnje vrijeme nekima psi nisu baš po volji jel nemaju neki svoj ¨stav¨iliti nisu svoji dovoljno ili tako nešto...a to me tako žalosti,očigledno da to više nisu dobre osobine kad nekoga voliš toliko da mu možeš oprostiti sve i da ti je cijeli život posvećen njemu (valjda će i psi biti skoro emancipirani,odnosno metroseksualci,pa će se i to riješiti Very Happy ) pas ima onu ljubav čistu i po meni najčišću,i kad je sarah key rekla da je jedini način da kupiš ljubav da kupiš psa,to je meni ne neka bezvezna uzrečica za pisat po spomenarima,nego to je baš tako i nikako drugačije
pas ima samo jednu potrebu od životne važnosti,a to je da bude u društvu s čovjekom....pa tu ću se nadovezati i na temu na pse u stanovima....
naravno da ne možeš psa zatvoriti u 4 kvadrata,nećemo sad ići u krajnosti,ja kad tražim stan pa gledam da imam 2 psa i da moraju malo i hodati i rastegnut se i imati mjesta...ali ću vam isto reć da će moj pas i svaki pas rađe biti sa svojim vlasnikom u šupi,nego sam na najvećem polju....dajte mu veliku sobu samo za njega a vi odite u wc,pa ipak će se on rađe sfrkati vama pod nogama...pa ako usput niste lijeni,pa ga istrčite par puta dnevno,onda nećete imati nikakvih problema u stanu,ma koliko velikom,a sad o onima kojima se neda dić dupe iz trosjeda,pa ga vode na pišanje na balkon ili odvod u kupaonici,a drže velikog psa punog adrenalina ili čega već....to je druga tema...
evo dok ovo pišem,moja strvina od 45 kg se zgurala pod stol od kompjutera,fućka se njemu što ima svoj ležaj bolji od mog i cijeli boravak i hodnik gdje se može razvuć....njemu je valjda ovo moje tipkanje uspavanka Very Happy

neće bokule labrador i retriver otić kako im se spredne,mislim da nije to baš slučaj...mislim da je tu nešto krivo...zapravo,koji pas digne glavu i ode od vlasnika samo tako i vlasnika bi baš htjela nešto priupitati....možda ovako u švaleranciju,ali prije haski ili tako neki dominantniji mužjačić...ili su navikli lutati (ili gazda ima nekog neptuna Laughing

i jest retriver najpopularnija pasmina,u svim je filmovima,može raditi s njima,dobro se dresiraju,odlično surađuju,vole djecu....a ja ih ne volim,pa nek se ne uvrijede svi ljubitelji ovih pasa,jel jednostavno gdje god se okrenem vidim retrivera,na svakom ćošku,dapače,roditelji popuštaju ucviljenoj djeci koja su ga gledala u filmovima itd itd,kasnije što bude bude...ja samo znam da mnogi uzimaju ovoga psa na temelju njegovog imidža,koji je vjerojatno i točan,ali nije baš uvijek 100% pa znam pouzdano da se neki kasnije vraćaju uzgajivaču ili prodavaču s pitanjem zašto im pas nije pravi retriver ili zašto je,nedaj bože,jednom zarežao....prema tome,čega je previše ni s kruhom ne valja,a psu svaka čast,pogotovo labradorima koji kopaju tamo ljude u iskopinama iza potresa,i strašno pate ako nikoga ne nađu...pa onda moraju lažirati bar jednu potragu gdje kao nekog nađu,pa da budu sretni i sutradan opet traže traže i traže....a nije to baš samo radi jednog keksa,ima tu i nešto više Wink

ovi što voze ili vole (kao ja) džipove,da,čini mi se da vole ove radne pasmine...možda mi neki s marsom u raku pokušavamo kompenzirati nedostatak istog krepat od smijeha
ja sam svog psa gledala do sad kao mars,jel vidi mi se nekako da je živčan,hiperaktivan,trza se puno,laje nenormalno na vratima,itd,sve što bi bilo Ma u raku 90 So0Me....zaletava se u glavu,ne pazi dok se igra,sruši te u sekundi..nenamjerno sve ovo...ipak discipliniram se,ne derem se više ko manijak,i kad sam ja manje ¨agresivna¨ po kući iz ovog aspekta,nekako mi se čini da je i pas normalniji...pa ipak uz sve to je kukavica (kao i ja) al nemojte nikom reći,jel uglavnom kad se folira vani,više mu prođe na izgled i zastrašivanje,i kad naleti na nekog dominantnijeg od sebe,udalji se i kofol niko niš nije vidio krepat od smijeha
a kak ga gledam ženku?pa zapravo i ona je slična ovom opisu krepat od smijeha

nadalje,da vidite kako vlasnik može ¨uništiti¨ psa je moj primjer....moji psi nemaju sreće u ljubavi :hm: nikako...ni on ni ona nisu ljubili,ona ni neće prestara je,a i njegovi izgledi su loši za sada...prvo sam mislila da je slučajnost,ali sve mi se čini da mi treba pomoć dobrog astrologa krepat od smijeha
ako gledam saturna,u lavu,4.kuća... sokrat 180 Mo ne znam nisam pametna,nisam ni astrologiju za ljude naučila kako treba....Ne u 6 bih mogla donekle objasniti time što je moj pas u suvlasništvu s uzgajivačem na papiru,odnosno ima službeno 2 vlasnika.....šnauceri su radni psi,bavarskog porijekla,bili su čuvari,tamanitelji glodavaca,a ima neka legenda da ih je hitler koristio kao pse-bombe...meni imaju malko simboliku plutona,koji mi je vladar 6,i 0Ve,vladar sunca... pojma nemam
Back to top
Tinkerbell
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu May 11, 2006 12:28 pm
PostPost subject:
Reply with quote

tetkica wrote:
a sad ti lepojko,reci tetkici...zašto šetaš cuke bez "zaštitne korpe"...što se misliš,hoće li koga da ujede?...kad već znaš, kako se ponašaju...
da izvineš,ponašaš se upravo kao i oni neki o kojima ja pričam...sve do jedanput...samo nemoj da biješ... Laughing
ljubi te tetkica

Ih, Tetkic, mi ti u Beogradu zivimo u demokratiji, nema korpi, sve sloboda Laughing Laughing Laughing

A i doga je Vaga (24. 09) ne ocekujes valjda da on bude agresivan, kad mora svima da se dopadne Laughing

Sad ozbiljno – bas zato sto se ljudi plase setam ga na uzici duzine otprilike dve sake...i taj bi napao samo nekog ko bi mene napao, sve ostalo znam da nece... a ovu malu setam bas kad moram, kad niko ne moze, jer mi je zao da ne izadje napolje (u pitanju su mi brat i sestra od tetke, deca mamine rodjene sestre, vrlo smo bliski)..

E, moja Tetkic, a ovde u Nemackoj ti je sasvim druga prica... Rekoh malo pre da mi psi prilaze stalno (valjda zivotinje osete kad ih neko voli), i tako meni pridje pas u robnoj kuci (poveliki nemacki ovcar), i ja ga naravno pomazim, i ‚popricam‘ s njim...(pas seta slobodno bez uzice, za sta bi vlasnica ovde bila papreno kaznjena da je neko prijavi)...kad vlasnica leti s druge strane robne kuce i krece da histerise na mene, otkud mi ideja da ja mazim njenog psa? Sta ja mislim kako bi meni bilo da mene neko nepoznat pipka tek tako u prolazu ?! Shocked
Ja u neverici nista nisam mogla da kazem, ali je moja seka ( SO 29st Sc, PL 0 st Sc), sasula na nju takvu bujicu reci...
To ti je ZAPAD, sto bi rekli kod nas... Wink

A sto kaze Wish da smo izgubili kontakt s prirodom, jesmo... posebno smo ‚osteceni‘ mi koji zivimo po gradovima
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Thu May 11, 2006 1:25 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Tinkerbell wrote:
Ih, Tetkic, mi ti u Beogradu zivimo u demokratiji, nema korpi, sve sloboda Laughing Laughing Laughing

sloboda za tvog psa=nesloboda za mene Evil or Very Mad
Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu May 11, 2006 9:04 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Tinkerbell wrote:

Sad ozbiljno – bas zato sto se ljudi plase setam ga na uzici duzine otprilike dve sake...i taj bi napao samo nekog ko bi mene napao, sve ostalo znam da nece...

To je lepo sto ga setas na kratkoj uzici,ali ovo drugo ne stoji.Nikad ne znas kad ce koji da napadne.Vec rekoh,mnogo napada je bilo od strane onih koji nikada nisu nikog napali,al' sta posle vredi tuci dete kad je vec razbilo krcag Very Happy I zaista treba postovati to sto se neko plasi,pa makar dzukac bio i pekinezer('ajde recimo ME0MA Li-mali pekinski pas,jos sav onako nadrndan i lajav Laughing )

A mace...Paaaaaaa,meni one lice na MO0NE,sto zbog onog njihovog predenja(ceo dzemper istrikaju,bas k'o neka baka :heklsimhekltam: ),sto zbog toga sto su skitare,a ipak se uvek kuci vracaju :infarkt:
Moja mama ima taj aspekt,nas macak je obozavao...No,to ga nije sprecilo da pobegne :tuzni: Ali,valjda mu bio dos'o :mic: pubertet...
Back to top
razlicak
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:41 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Vidim da se ovde na sva usta o agresivnim psima i korpama..a nista o vlasnicima i psima,sem casnog izuzetka No name...da ne bude zabune,slazem se i razumem strah...ali samo bih da dodam da sam imala psa i da cu ga kad bude vreme i prilike ponovo imati...i da me nikad nijedan nije ujeo,za razliku od macaka..i to dva puta..jedna onako,bas skoro do krvi..druga samo da me zaboli...tako da nikako ne bih da ovaj topic svodimo na agresivne pse i dobre i pitome mace..Kad ima i jednih i drugih. Very Happy
Back to top
krticwoman
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Fri May 12, 2006 12:08 am
PostPost subject:
Reply with quote

e, moram i ja da se umešam ovde, prvo što mislim da možda nije tema baš "pljujmo po psima", a drugo da kažem da jeste verovatno istina i da ima primera o tome kako su psi napadali ljude, ali, priznaćete, to baš i nisu TOLIKO česti slučajevi, ako uzmemo u obzir koliko pasa ima na ovom svetu. ja sam duboko uverena da su oni u najvećoj meri dobrice. Laughing na kraju krajeva, verujem da statistički gledano, imamo više situacija u kojima je čovek napao čoveka nego pas čoveka, pa opet nijedan čovek ne nosi korpu Rolling Eyes
TrilianSi
SKAT
SKAT

PostPosted: Fri May 12, 2006 12:35 am
PostPost subject:
Reply with quote

krticwoman wrote:
imamo više situacija u kojima je čovek napao čoveka nego pas čoveka...

:brao: show zivi!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
zorana
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Fri May 12, 2006 7:46 am
PostPost subject:
Reply with quote

krticwoman wrote:
... na kraju krajeva, verujem da statistički gledano, imamo više situacija u kojima je čovek napao čoveka nego pas čoveka, pa opet nijedan čovek ne nosi korpu ...

krepat od smijeha :brao:
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 4 of 7
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1