Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Pozdrav našim četvoronožnim prijateljima

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Thu May 04, 2006 9:50 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
...završi ja u kitnoj...pa tetanus jedan,pa drugi... Rolling Eyes
tetkica

O,Bože... :doct: ... :hug:
Meteorka
SIRIUS

PostPosted: Fri May 05, 2006 10:21 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Nego hoćemo li krenuti ozbiljno kato, boki Laughing

šta sad, da tražim(o) sličnosti/razlike sokrat

katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sat May 06, 2006 2:01 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Hajde da krenemo,Met...čekala sam Bokija da stigne,ali još ga nema...
Tražimo sada astrološku vezu između pasa i njihovih ljubitelja ili vlasnika...onda hoćemo da vidimo zašto nam se neka rasa sviđa-da li zbog izgleda,ili karaktera...zatim,ako postoji kod nekoga strah od pasa-zašto je on prisutan...možemo da vidimo da li je nekada pas ujeo nekoga od nas...znači,sve tako na tu temu.Stavićemo i druge vrste životinja,mačke...neke domaće životinja,ribice,papagaje,pčele...zmije i paukove,ako neko pati od fobija ( npr.arahnofobija...)
Eto,tako nekako Laughing
zorana
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Sat May 06, 2006 3:44 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Mr. Green

A o mackama? Kad cemo o njima?
amazonka
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Sat May 06, 2006 4:23 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Macke mnogi ne smatraju za prijatelje. Sad .Zanima me gde se to vidi iz karte?

Meni ide ono da je pas najvise MA, iz onoga "veran kao pas", a niko ne ume da bude verniji i privrzeniji od njega.Volim pse, ali ih se bojim posebno od kad me je jedan zestoko napao na ulici....da ga nisam mlatila torbom, bila bih sva izujedana.

A za macke bih uzela UR zbog obavezne nezavisnosti, mada mi na pamet pada i Skorpija zbog egzaltacije Urana i povezivanja macaka sa vesticama.Ja licno posebno volim crne mace, jednom sam i uzela jednu takvu isprepadanu sa ulice, jer mi je nepodnosljivo koliko ganjanja i prezira trpe od ljudi, samo zato sto su rodjene crne.
Back to top
View user's profile Send private message
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sat May 06, 2006 4:31 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Evo,zoko,biće i mace,samo da lepo pripremim tekst i da nađem nekoliko lepih sličica,pa krećemo i na njih Laughing

Amazonka,kako se se taj napad psa na tebe vidi u tvojoj karti?Imaš li neki aspekt koji bi ukazao na tako nešto?
amazonka
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Sat May 06, 2006 4:41 pm
PostPost subject:
Reply with quote

katarina7 wrote:
Amazonka,kako se se taj napad psa na tebe vidi u tvojoj karti?Imaš li neki aspekt koji bi ukazao na tako nešto?

Nemam pojma...moguce je da je to MA u Raku 90 UR, besan pas. Ali me buni sto ako je UR macka, zasto me one toliko vole, jer imam i UR 90 MO...ako ne kroz UR u 5 120 SO Confused . Pada mi na pamet da mozda macke imaju nesto i od VE, jer najvise vole da se maze.
Back to top
luche
Kolekcionar životnih lekcija

PostPosted: Sat May 06, 2006 4:50 pm
PostPost subject:
Reply with quote

o mackama smo vec negde opsirno pisali, i svima je macka bila nesto drugo Laughing
ja se plasim pasa, iako nikad nisam imala problem sa njima, mislim nikada me nijedan nije ujeo. doduse, nisu ni imali nesto mnogo prilike jer ih zaobilazim u sirokom luku. pojma nemam
ne znam kako bih astroloski obrazlozila svoj strah od pasa sokrat
SKAT
SKAT

PostPosted: Sat May 06, 2006 7:32 pm
PostPost subject:
Reply with quote

obozavam zivotinje,
alo imam samo macora koji ima neki lagani poremecaj licnosti. Ne grebe, ne frkce, bacis mu lopticu on trci po nju pa je nosi u zubima... pojma nemam
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Sun May 07, 2006 12:17 am
PostPost subject:
Reply with quote

Nekada sam volela i drzala pse. Volim ih i danas ali imam fobiju od njih od kako me je jedan izujedao. Moj MA u 6 180SA mnogi pominju kao aspekt koji daje napad pasa. Evil or Very Mad
Nea
DENEBOLA
DENEBOLA

PostPosted: Sun May 07, 2006 10:34 am
PostPost subject:
Reply with quote

Ugrizao me pas kad sam imala osam godina, jer sam se suljala natraske da se sakrijem od brata a bila je noc. Pas (vucjak) je cuvao restoran i mislio je da sam ja lopov koji mu hoce pokrasti gazdu - jos imam savove otada Smile
Gledala sam samo tranzite za taj dogadjaj (juni/lipanj 1978) i MA je bio u Lavu i Djevici, dakle 0VE i kasnije 0PL, SO... U natalu je MA 90 SO0PL, MA u Strijelcu, dakle to je podloga za sve nagle nesretne slucajeve.

Danas se ne bojim pasa jer sam brzo shvatila da sam zapravo u tom dogadjaju ja na neki nacin bila "kriva" i vise mi treba da oprostim sebi nego psecoj rasi Rolling Eyes
boki
SPICA
SPICA

PostPosted: Sun May 07, 2006 12:41 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Cao ja sam Čupko veseli sam pas, uvek sam veseo i lajem na sav glas Cool

Izvinjavam se Jupiterki, bilo mi je zao onu predivnu fotografiju izbrisati, i jos nekim ispod njene poruke sam izbriso njihove poruke oko gmizavca na onom stapu Twisted Evil To ne volim imati ni u kuci, ma ni vidjeti u prirodi a kamoli kuci, pa ni na forumu, iako mogu razumjeti ljude koji ih vole iz ma kog razloga, kao moj sin koji ih voli gledati na TV Twisted Evil Zato vas molim da ne kacite takve slike vise! Isto tako kacite male slike, a ne ove koje rastezu ekran pa poslije ne moze da se cita bez rastezanja prozora!

Prvo da ti se zahvalim Katarina, lijepo napisano o pojedinim psima!

Sve zivotinje bez obzira jesu li papkari, kopitari, gmizavci, insekti, beskicmenjaci itd itd spadaju pod Saturn, 6 ili 12 polje u zavisnosti jesu li divlje ili domace, mada su one uvijek pomalo divlje odnosno imaju nagon. Onako kako si u skladu sa Saturnom volis ili ne volis prirodu prvo, pa onda i zivi i nezivi svijet iz te prirode.

Sjecam se da nikad nisam volio macke, ali jesam pse, mada ne ni njih nesto mnogo, da ih unosim u kucu i sl. Zamisljo sam kako zivim sa jednom skolskom drugaricom tj. prvom ljubavi na selu, i zivimo od odgajivacnice pasa, - kada sam imo ne vise do 10 godina ( 4 dobre planete u 6 kuci, odnosno i danas se ja zanosim sa pcelama, kalifornijeske gliste bi volio radi humusa, plastenike, sampinjone i sl.) Cool
I od svega sto mi je urezano u sjecanje u vezi tog sna, bilo je to, da sam nas vidio u toj odgajivacnici sa vise kerusa odnosno vise sam zenke volio, cjenio, valjda zato sto su radjale male stence, kao sto dans volim vise zene od kerova muskih Laughing
Onda sam iza nekih lovaca koji su selom prosli, nasao, i donio stricu malo stene Balkanskog gonica, i bila je vidi cuda, zenka, i dao sam joj ime Dzona...Ubili su je lovci poslije par godina, jer im se ucinilo da je lisica. Njoj je i posvecena prva prica u skoli, a mozda i prva moja suza u susretu sa smrcu, nesrecom sa psom, MA 180 SA...Prosuta crijeva na sve strane od lovacke sacme, a meni se prividja da mi je lanula iako je odavno bila mrtva kada sam je ugledo, kako sam poslije prico majci i u prici, Lanula mi Dzona Crying or Very sad

I tu prestaje moje interesovanje za pse. Nikad vise jer ne mogu zaboraviti Dzonu.

Sta reci o psima? Nista u odnosu na Draganu Deh, ona je ekspert, bolje poznaje zivotinje no astrologiju smijem se kladiti, odnosno Kineski horoskop koji je sastavljala za Astrologos prvo je iz svoje logike postavila, pa onda nasla neke rijetke prevode i slagali su se u bobu, sto je nevjerovatno!

Mozda bi bilo dobro Katarina da si ih podjelila u sluzbene pse, srednje, male i velike? Pa ono vlasnik vozi dzipa, ima rotvajlera ko tele a i glava vlasnikova je teleca. To kada budemo pisali kako vlasnici lice na svoju rasu, ili supruznici sto godinama zivjeci pocinju fizionomiju partnera privlaciti.
Tako ko voli Sarplaninca ( nasa rasa, priznata od 60 ih mislim? ), mora imati Mikijev planinski pun bespuca u Jarcu coroskop i sl. ili Bernardinca, krupne kosti, visina, odnosno ovcare, Kavkaske i druge. Vlasnik bira psa na osnovu svog karaktera. Ponajvise naravno jesu Mars, ali se mogu gledati iz svega u marsijanskim znacima, 6 i 12 kuci, pa ce 9 kuca biti mjesto dje pas ili uopste maca spava, jer je 4 od 6, ili 3 polje kao 4 od 12 dje ti gmizavac u okucnici boravi...
Opet drugi koji imaju Marsa u dodiru sa Neptunom, vole skitnice, mjesance...
Vidite horoskop Brizit Bardo, sto voli zivotinje...

Sad razlikovati pse u coroskopu, moze onaj koji poznaje karakter psa. Ja volim bas ove dva koja pomenu Meteorka, Labradora i Retrivera i to bijelog a ne zutog. Kazu da su oni najinteligentniji, ali i zacas odu od vlasnika, dignu glavu i mozes da se slikas, i to ne mora zbog parenja, zova prirode, no dunulo im?! E zato ih volim pored lijepe glave koju imaju, a i njezni su dosta, odnosno volim srednje pse, ali da zivim na planini iskljucivo Sarplaninca, jer mi ih zao vidjeti na vrucini po gradovima sa debelim krznom...

Ne volim rotvajlere i dobermane, nemaju mi nikakav osjecaj cini mi se. Dok Njemackog ovcara zbog Svaba i filmova Rolling Eyes Cool

Pas trazi, kao mahom mnogi ljubimci veliku posvecenost, pa tesko da ce ga venerijanski tipovi izvoditi u redovne setnje odnosno podnositi njihove jake mirise.

Ima dosta toga sa ukrstanjima sto je izopaceno, kao i kod svih vrsta. Od onih pariskih pudlica za sisanje do ovih krvolocnih, i njih i ne trazim po coroskopu.

Ove ostale rado. Narocito kod odgajivaca, ljudi koji imaju 6 kucu kao ja ili jos bolju, a narocito olji Mars od mog. Onaj ko ima SA 120 MO, mora imati dobru liniju, dobru cistokrvnu zenku koja dobre mlade izvodi, CAC, CACIB, prvaci razreda, trofeji, ovi oni, pa jos ako ima Jupitera malo sa tim, ete biznisa,- ker naskoci kuju pa po skoku 5 iljade evrica ko jedan na Krstu sto naplacuje, skoro pola EU ceka u refu kod njega Razz

Imate onog Arona sto je premasio bio milion maraka, sto su mu djedovi poznatiji od mnogih lordova i serova i sa majcine i oceve linije Wink

No zurimmm, zapocnite vi sta ocete, pa cemo traziti vec nesto astroloski. Uglavnom tu sigurno nema pravila tacnog kao statistike koja ce se ponoviti i u 3% slucaja, jer po sebi ne mozes naci od 10 vlasnika buldoga da svaki ima bas presudnu planetu na nekom polozaju koja ce se ponavljati, vec ce biti pitanje zastupljenosti odredjenih tipova planeta koje se grupisu po potrebi a najvaznije kako kontrastom boji odredjeni vlasnikov karakter energiju psa koji mu se dopada, zastita, status, estetika, agresivnost, njeznost, snaga, ekstravagancija itd - a to su osobine koje se mogu i bez kategoricne pozicije vidjeti iz nekih polozaja cijelog vlasnikovog coroskopa...A i horoskopa psa vidjeti vlasnika, zasto ne?
Samo naprijed, probaj ti Katarina vise osobina, nego visine grebena i duzine kupiranih repova ili usiju reci...I posebno sta razlikuje psa od konja, ili koze, hrcka i sl. Opet karakter covjeka, pa zato bilo bi dobro znati karakter zivotinjke, jel ona recimo u stanju da ide sa istocne na zapadnu obalu Amerike trazeci svog vlasnika tj. prijatelja ili nije, odnosno ima li potrebu vlasnik da mu neko bude vjeran ili ne i sl.

Evo zakacicu gore na Astrostories moju pricu o akvarjumskim ribama, cisto za razmisljenje, hobi - zivot..." Sve sto mi se cini " je inace jedna od najdrazih mi prica. Idea
krticwoman
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Mon May 08, 2006 1:29 am
PostPost subject:
Reply with quote

e, pošto je o kucama, moram i ja da kažem svoje doživljaje Smile
naime, velika sam obožavateljka životinja, volim čak i bubetine svakakve, sve osim zmija, jedino što nikada ne bih držala u kući životinju kojoj nije mesto tu, iz prostog razloga što smatram da je to greh prema životinji, sve i da joj ja pružim svu ljubav ovog sveta, to nije ono što je njoj potrebno. moram i da naglasim da moje simpatije većim delom idu mačkama. Very Happy
pošto su ovde tema psi, možda ću biti od neke koristi ako ispričam to da sam u nekoliko navrata imala rasne pse i da mi se nekako ne da Rolling Eyes srednji šnaucer je voleo da odluta, pa su ga ubili šinteri, iako je imao ogrlicu i sve uredno Evil or Very Mad nemački ovčar je uginuo posle bombardovanja, od stresa valjda, niko nije znaš šta mu je Confused a koker (onaj sa slike što ga je kaća stavila, to je bio moj Smile ) je uginuo na operacionom stolu, pošto je bio star da bi izdržao operaciju, a morao je na istu, jer je imao tumor Sad
inače, pas me je ujeo 2x u životu - ono prvo nije bilo ništa, kao da me neko malo jače uštinuo, a od onog drugog mi je cela noga otekla, ali je tu zanimljivo to što se ja pasa zaista ne bojim, pa sam i kad me je ujeo samo rekla "vidi, ujeo me", otprilike je tako bilo Laughing znači, danas se ne sećam ni za koju me nogu ujeo, koliko je to bilo ništa za mene
trenutno imam jednu "običnu" kerušu, živi, jede, spava i dobro je Very Happy
Dunyasha
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Tue May 09, 2006 6:24 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Dzukci astroloski...Ma,oni su i ovako najsladji srce mi se...

elem,u svom horoskopu imam MO Ta u IV120MA Co na Asc i volim engleske buldoge zaista mnogo,onako ruzne i veoma dobrog karaktera,tvrdoglave(Ma Co60Sa Sco) i veoma privrzene vlasniku,a jos vise vlasnikovoj deci,kojoj dozvoljavaju svakakva terorisanja,vucenja za rep i sta sve klinci vec ne rade,a pri tom jos retko laju...Takodje,kod
ove rasa,posto ima veliku glavu,se pri porodjaju izvodi carski rez.Ja sve nesto zakljucujem(zbog ovih aspekata) da cu definitivno,kad budem imala svoje klince,muza i kucicu u cvecu imati i jednu buldogicu Embarassed :infarkt:

Moj MO Ta u IV 180SA u Sco,kad sam bila malecka,napao me je pitbul bez ikakvog povoda(pih,tek vidis kako neki ljudi zbog profita naprave cudoviste od svog psa,ovaj je bio koriscen u borbama-bio sampion- SA0SO u Sco na MC-u),od tad ih zaobilazim na siroki luk...

Od rasa prikazanih ovde,imam neke asocijacije za bernardinca,recimo - SA Co60MO Pi - pentraju se po planinama sa onim svojim cuvenim buricima punim viskija Very Happy i spasavaju one neoprezne krelce koji se izgube na planini(ovo progovara super-oprezni Jarac iz mene,ja sam,u stvari,poprilicna kukavica!),a i najpoznatiji od njih,izvesni Barry,koji
je spasao oko 40-tak ljudi,ziveo u manastiru i ima svoj spomenik!Da,zovu se psi svetog Bernarda(jes' da nije bio zenski svetac,al' valjda je bilo nekih slika ovog Sv.Bernarda),jer su pravili drustvo monasima u manastirima.(Cudo ova Wikipedia...)

Takodje,Njufaundlenderi mi lice na SA Pi120MO Sco.Procitah ono sto je Katarina napisala o tome da su pomagali ribarima(a to je poprilicno tezak posao,pogotovo tamo kod Njufaundlenda),a i spasavali su davljenike(jeste da je Sco reka,ali mi ovaj MO ipak lici na one izgubljene duse iz Milekiceve knjige,ono Save Our Souls,a i slusam Kleptonovu "River of tears",pa se samo namece...).A mozda su i SA0MO Pi pojma nemam je l' zna neko?

A za kraj ovog kilometarskog posta,setih se svog drugara Bate,koji ima MA0NE u Co120VE u Ta i Labrador retrivera,rasu koja originalno potice sa Njufaundlenda(mislim da zato NE kao ostrvo,a ne nesto drugo sto bi bilo
poluostrvo Labrador-a sta bi bilo poluostrvo in general?negde sam procitala da je Devica,je l' to tacno),a doticni dzukac je presladakumiljat,lijenstina i poprilican lopov kad je klopa u pitanju,a zove se Bora,po Bori Djordjevicu(VE120NE-"kad hodas,ne zastajkujes i zemlju ne dodirujes",jeste da je Bajagina,ali Bora kad to otpeva
sa onoliko snage,valjda zbog konjunkcije sa Marsom?!!)...
Back to top
Opushteno
SKAT
SKAT

PostPosted: Tue May 09, 2006 9:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

kaca ja obozavam dobermane ,bio sam ga kupio ,ali majka je te tri dana plakala i plakala i mora sam ga vratit ....ono sto me interesuje jeli pozeljno drzat dobermana u stan ,kakvi su za djecu ,sad zivim u kucu ,imam dvorishte veliko razmishljao sam da ga kupim ,ali sad kad imam djecu ne znam ,ustvari znam da nebi trebalo pas da krene na djecu ,ali desavalo se milijon puta da ih raznese ....evo mene licno pas je otkinuo uvo kad sam imao 5 godina ,bukvalno okinuo ,10 sati pod mikroskop su me operisali ,svaki nerv su morali da spoje ,nemam posledica nikakvih ali moga je da me ubije za sec ,majka me je spasila ,gadjao me je direktno u glavu ali majka me je uhavtila da me makne i skrenula mi lice i srecom dovatio me za uvo ,njoj je probio cizme katastrofa je bila ,ja mnogo volim pse i kao dijete sam ih mnogo volio ,moj djed je imao ogromnu kucu za toga psa i ja sam ulazio ,sjedio unutra ,on lezi ja sjedim kod njega u kucu ,jaha sam ga ,ma sve zivo ...ali za bozic , baba mu je to jutro bacila krvavo meso cini mi se ,mozda i nije bilo krvavo ali ja sam mu ga uzima stalno i stalno ,nisam mu dao da jede ,ja sam tada mislio da se igram snjim tako sto sam mu uzimao meso i trcao okolo da me on pojuri ,proshlo mi je to dva tri puta taj dan ,ali taj zadnji put moga me zivota koshtat ,sve nas...doga je bila ..interesuje me sto mislish o mom slucaju ,obozavam pse ,ali teshko da mogu imat vise poverenja makar dok su mi djeca mala u pse koje ja volim ,ja volim malo agresivnije pse ,ne agresivne da napadaju nekoga ,ali kad ga povedem u setnju ako se kojim slucajem sretne sa nekim psom makar da moze da uzvrati makar taj minut ,pa cemo reagovat da se ne poubijauu ,volim dobermane i smatram da bi oni mogli sa svakim sem sa pit bulovima ...da ne pricam kolko su pametni ,odani elegantni ,brzi ...kratkodlaki sto je bitno ...ukratko jasno je mene zashto je mene zaklala ova doga ,pricali su ljudi tobosh osjetila krv ,tobosh ne treba se zajevat s njom kad jede i te fore ,ali jeli to bash tako ...interesuje me za dobermane mada mozesh i za ostale pse rrec kouju rijech ,dali su oni ipak nedje nestabilni i pored svega sto ih krasi ...poz
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Boki Na Ćoše All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 3 of 7
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1