| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Shiyacic Aleksandar PELAGUS

|
Posted: Thu Jun 26, 2008 11:33 pm
Post subject: |
|
|
Ljudsko bice je sklop zivotinje i coveka.
Coveka nazivamo ljudsko bice koje je uznapredovalo u duhovnom polozaju,savesnosti.
Zivotinja i ljudsko bice zainteresovani su iskljucivo na fizicki,horizontalni svet,zivot-tj sve sto se odnosi na fizicke potrebe i apetite.
Covek je vise ljudsko bice u odnosu na zivotinju jer se u njemu rodi razum,inteligencija.Kultura Duha uzvisice coveka do jos vise lestvice koju nazivamo Bozanstva ili Bozanskog zivota.
Bozanska bica posmatraju ljudski rod kao sto covek gleda zivotinjski svet.
Tek tu i tamo iz ljudske caure oslobodi se pokoji leptiric... |
|
| Back to top |
|
 |
Jupiter SIRIUS

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 3:39 am
|
|
"covjek bez svrhe duha" ili "covjek bez spiritualnog zadatka"
hajd, fino, blago meni, objasni, sta god ti draze od ova dva izraza... kakav li je smisao takvog bica? ili kakav mu/joj je zadatak? zadaci? katalizator, hm?
Ovo mi je nadoslo kad je Mjesec bio u Ribama, no i sad mi nisu jasni ni detalji, ni detaljcici. Ne mogu da odem u sitnicavost, suprotno od Riba, u znak djevice i sve raspem u paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaad. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 11:08 am
|
|
Duhovni zadatak je onaj programirani astroloskom natalu.To mu dodje arhetipalni elektronski program za razvitak u vremenu.U tom slucaju svaki covek dolazi sa zadatkom no u istu ruku zavisi od kvaliteta celokupnog proizvoda.bas kao kod sijalica nisu sve istog napona.  |
|
| Back to top |
|
 |
Vjetar OCULUS

|
Posted: Sat Jun 28, 2008 5:44 pm
|
|
| Shiyacic Aleksandar wrote: | Duhovni zadatak je onaj programirani astroloskom natalu.To mu dodje arhetipalni elektronski program za razvitak u vremenu.U tom slucaju svaki covek dolazi sa zadatkom no u istu ruku zavisi od kvaliteta celokupnog proizvoda.bas kao kod sijalica nisu sve istog napona.  |
neki dan sam , za vrijeme meditacije sasvim spontano vidjela "sebe" prije no što sam začeta, vidjeh sebe kako promatram sebe  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Jun 28, 2008 8:32 pm
|
|
arhetipalni duhovni oblik lezi u "planeti" veneri.Naravno ne pricamo o fizickoj planeti koju uglavnom veoma glupi astronomi gledaju teleskopom...
Ovde se radi o centru duhovne svesti.Pre se tice svetlosti svesnog bica.
No i dalje tvrdim simbolika venere. |
|
| Back to top |
|
 |
|