Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - LOGIRANJE
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
LOGIRANJE

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Administracija foruma
View previous topic :: View next topic  
Author Message
astrid
Guest

PostPosted: Thu Nov 03, 2005 9:49 am
PostPost subject: LOGIRANJE
Reply with quote

Zadnjih nekoliko dana kad startam učitavanje astro-art.neta, odjednom se ne vidi Member only. Kako je baš tada Saša došao kod mene objasnio mi je da je postavljen visible mod. Ok, ali ja sam to imala cijelo vrijeme da me automatski prijavi na forum.

što se u međuvremenu dogodilo, gdje se dogodilo, ne znam, no sada moram svaki puta da se logiram i ona automatski ulaz ne funkcionira.

Moguće da moj program čistač, briše tu opciju, ali to je jedino mjesto gdje mi se to događa. I neznam kako riješiti.

Čak se moram prijaviti i za e-majl ... sva sreća da znam napamet moje lozinke.

Ima li kakav savjet? Sjećam se da sam nešto slično imala i na početku kad sam tek stigla na forum, nisam mogla čitati of-line tekstove. Poslije se stabiliziralo ... samo od sebe...

hvala na pomoći
Back to top
Jupiter
SIRIUS

PostPosted: Thu Nov 03, 2005 5:52 pm
PostPost subject:
Reply with quote

you have eaten cookies Wink
Back to top
View user's profile Send private message
gogos
ARCTURUS
ARCTURUS

PostPosted: Thu Nov 03, 2005 7:05 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Astrid ako si cekirala opciju,,zapamti me,, trebalo bi da uvek imash direktan pristup.I meni se ponekad desava da je nick i lozinka izbrisana pa moram da nanovo ukucam.
Radi cega je to stvarno ne znam ,uglavnom pomislim da je moj komp u pitanju. pojma nemam
Back to top
astrid
Guest

PostPosted: Thu Nov 03, 2005 7:08 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Mislim da moji čistači čiste posebno na ovom forumu pristup.

Ali tek zadnjih tjedan dana, a program imam dosta dugo. Nego si mislim, možda neki update promijenio to ... Eh moj Spy Doctor ..

Nema koristi da upisujem tu kvačicu, ista stvar je ... aargh!!

hvala na pomoći
Back to top
astrid
Guest

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 9:17 am
PostPost subject:
Reply with quote

EUREKA !!!!

Mislim da sam otkrila u čemu je problem logiranja. Naime, imam Google toolbar na I.E. i u zadnje vrijeme kad dođem na forum, on meni kaže KLIK i pojavi se ikona blokade na kursoru.

I jutros meni padne na pamet da sam moguće u nekom trenutku, jer moj kursor povremeno izlezi iz svoje rute, jer je optički, i možda sam kliknula na BLOCK POP-UP i od tada me stalno kinji sa logiranjem, a i sa čitanjem off-line.

Sada sam mu promijenila tu opciju, pa da ako se ikada vama slično dogodiu da se sjetite što pogledati.

Mislim da je izvrsno imati instaliran ovaj toolbar jer automatski blokira otvaranje podlinkova na nekom webu. Naročito je dobro ako se traže krckalice na astalvisti. Nema više sto prozora sa neugodnim i neželjnim sadržajem. ovo me podsjetilo da na još nekim adresama kliknem blokadu.
Back to top
Magdalena
SKAT
SKAT

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 7:29 am
PostPost subject:
Reply with quote

Ne odnosi se bas samo na logovanje, ali moze tu da potpadne.

posto sam menjala adresu u profilu, nesto sam uradila i sa lozinkom (pogresno, cim je doslo do problema). U svakom slucaju kada sam trazila novu lozinku, ona mi je stigla tek posle tri dana, a koliko znam takve stvari bi trebalo da idu automatski, najvise za 10 min. E sad, da li je to bilo do tog mog starog mail naloga, koju je inace bio problematican ili do administracije foruma, tog sistema ili sta vec?
Eto, kad sam vec bila upala u krizu sto ne mogu da se ulogujem, otvorila sam novi nalog, da bih napisala nesto poput ovoga, i kada je on vec bio aktiviran, ponovo sam pokusala da dobijem novu lozinku i uspelo je. Iz prve, u roku od min.
Pa eto, cisto da administracija bude obavestena, ukoliko je to mozda bio problem do foruma, a ne do mene...
A moj novi nalog moze i da se brise (magdaleninpokusaj)
Wink
Back to top
dee
BETELGEUZE

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 4:14 pm
PostPost subject:
Reply with quote

vjerojatnije je da je bilo nesto s tvojim mail serverom tad jer ovo ide automatikom i radi normalno Laughing

a i uvijek probas par puta ako taj tren ne uspije...ne da cekas tri dana Laughing

+ naravno jos jedna opcija -> posaljes mail administratoru da ti rucno napravi to sta trebas... to uvijek radi...neovisno o serveru Laughing
Magdalena
SKAT
SKAT

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 5:09 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ih, da cekam tri dana!!! Ma probala bar 20 puta i nista! A tek jutros uspelo. Zato sam morala da se iskukam ovde... i da vidim da li je do vas ili do mene tj. mog servera. (Sada uveliko bivseg Twisted Evil )

Jedino mi nije palo na pamet da posaljem mail administratoru... Rolling Eyes Sta ces, godinama bila plavusa. Jednom plavusa - uvek plavusa.
Al' dobro, sad je sve ok ;)
Back to top
(lav)
SKAT
SKAT

PostPosted: Thu May 31, 2007 12:15 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Kad sam otvorila stranicu sajta, pojavilo mi se ovo:
Quote:
Warning security
The application's digital signature is invalid. Do you want to run the application?
name: applet
publisher: Ivan Cipee Milovanovic
from: http://www.astro-art.net

Sta je to?
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Administracija foruma All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic   
Page 1 of 1
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum