Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Sexualni zivot
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Sexualni zivot

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Tradicionalna Astrologija Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stalkeruranius
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 2:56 am
PostPost subject:
Reply with quote

Astroseriana....posto ste razmatrali ove cudne kreature u ljudskim tijelima...nesto je natjeralo da te upitam da li mozes da pogledas u ovu kartu. imam podatke 28.07.1982 na cetinju u 6 i 50 (otprilike deset do sedam ili sedam i deset majka mu se ne sjeca tacno)..ta osoba je veoma cudna svakako..mislim da je imao neke cudne sklonosti u zivotu..mracne i cudne ali da li je njegova seksualnost na to uticala? njegovo prvo iskustvo i prva zena da li je moguce da su bile toliko pogubne za njega? jer je mnogo vremena izgubio, protracio, lutao i usao u ambis cak i sizofrenije iz kojega ne znam dal ce izaci ikada?? da li je njegova sexualnost"normalna"??

hm...ne znam dal ces imati ti iil neko od drugih experta za ovo koju rijec ali sto se veli ..valja pokusati..ko pita ne skita..a ja skitam odavno rjesavajuci mnoge tajne i cuda i cudesa..pa da vidim dal je problem u njemu iil mozda u meni sto se uopste nekim stvarima bavim?

puno pozdrava svima koji su na ovom super argusovom sajtu
Back to top
View user's profile Send private message
stalkeruranius
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 2:59 am
PostPost subject:
Reply with quote

znaci rodjenje je ujutru! ne napisah to jasno..
Back to top
krticwoman
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 6:00 pm
PostPost subject:
Reply with quote

stalkeruranius wrote:
Astroseriana....posto ste razmatrali ove cudne kreature u ljudskim tijelima...nesto je natjeralo da te upitam da li mozes da pogledas u ovu kartu. imam podatke 28.07.1982 na cetinju u 6 i 50 (otprilike deset do sedam ili sedam i deset majka mu se ne sjeca tacno)..ta osoba je veoma cudna svakako..mislim da je imao neke cudne sklonosti u zivotu..mracne i cudne ali da li je njegova seksualnost na to uticala? njegovo prvo iskustvo i prva zena da li je moguce da su bile toliko pogubne za njega? jer je mnogo vremena izgubio, protracio, lutao i usao u ambis cak i sizofrenije iz kojega ne znam dal ce izaci ikada?? da li je njegova sexualnost"normalna"??

hm...ne znam dal ces imati ti iil neko od drugih experta za ovo koju rijec ali sto se veli ..valja pokusati..ko pita ne skita..a ja skitam odavno rjesavajuci mnoge tajne i cuda i cudesa..pa da vidim dal je problem u njemu iil mozda u meni sto se uopste nekim stvarima bavim?

puno pozdrava svima koji su na ovom super argusovom sajtu

ne znam da li te, kako ti napisa "astroseriana" ili (ili bolje reći "iil" Laughing ) "neko od drugih experta" razume, ali meni je ovo tvoje pitanje potpuno nejasno Rolling Eyes
šta ti zapravo hoćeš - potvrdu da je neki tamo čudak čudan, hoćeš da mu pružiš pomoć, daš doprinos astrologiji, samo zadovoljiš svoju znatiželju ili nešto deseto? Confused a najviše me, da budem iskrena, zbunjuje to što ti "lutaš rješavajući mnoge tajne i čudesa", pa eto baš ovo ne možeš... Laughing
nadam se i navijam za to da ti "neko od experta" u najkraćem mogućem roku odgovori i priznajem da ja u toj grupi nisam Smile
gadna su ta prva iskustva, pogubna... Wink
stalkeruranius
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 6:26 pm
PostPost subject:
Reply with quote

e sorry covjece, zbog izostavljenog slova B Astroserbiana..kucala sam u 3 ujutru ne bas koncentrisano...
ani vej ako neko zeli da pogleda horos ok ako ne da smo zdravo i uz brdo brzi..

zivot ce na ovaj ili onaj nacin da nadje rjesenja i odgovore na cudne i manje cudne pojave, kreature i tome sl..mozda sam srecna sto sam nesto vrlo "cudno" spoznala kroz neke ljude i dozivljaje...a tu je svakako najvece cudo ovoga svijeta a to je cista emocija!!

mislim da je horoskop koji sam postavila interesantan. neki od experata su se vec bavili njime. krtic..meni sve nesto licis na krich woman Razz stalno tako citam..sori ja sam sa stelijumom u vodoliji pa sve oko mene krstavam cesto, a i sama imama vise imena..ma nebitno.

ali mislim da je tema koju ste razmatrala bila zanimljiva i bas sam je dugo citala sinoc pa sam samo onako spontano pripisala jos jedan podatak koji moze da bude zanimljiv za analizu.

moj respect svima koji se bavi duhovnim i produhovjnim temama i koji i ovu temu sexualnosti tako shvataju!!
Back to top
stalkeruranius
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 6:33 pm
PostPost subject:
Reply with quote

uf koliko ja pravim gresaka Boze sveti..sto se pisanja tice..evo ispravke DUHOVNIM I PRODUHOVLJENIM temama... Smile
Back to top
krticwoman
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 6:43 pm
PostPost subject:
Reply with quote

stalkeruranius wrote:
e sorry covjece, zbog izostavljenog slova B Astroserbiana..kucala sam u 3 ujutru ne bas koncentrisano...
ani vej ako neko zeli da pogleda horos ok ako ne da smo zdravo i uz brdo brzi..

zivot ce na ovaj ili onaj nacin da nadje rjesenja i odgovore na cudne i manje cudne pojave, kreature i tome sl..mozda sam srecna sto sam nesto vrlo "cudno" spoznala kroz neke ljude i dozivljaje...a tu je svakako najvece cudo ovoga svijeta a to je cista emocija!!

mislim da je horoskop koji sam postavila interesantan. neki od experata su se vec bavili njime. krtic..meni sve nesto licis na krich woman Razz stalno tako citam..sori ja sam sa stelijumom u vodoliji pa sve oko mene krstavam cesto, a i sama imama vise imena..ma nebitno.

ali mislim da je tema koju ste razmatrala bila zanimljiva i bas sam je dugo citala sinoc pa sam samo onako spontano pripisala jos jedan podatak koji moze da bude zanimljiv za analizu.

moj respect svima koji se bavi duhovnim i produhovjnim temama i koji i ovu temu sexualnosti tako shvataju!!

ne treba meni da se izvinjavaš za to izostavljeno "b", ja sam samo primetila... Laughing
meni možeš samo da objasniš šta ti dođe ono "krich woman", ako hoćeš Wink
a što se tiče karte tog tipa, ja sam htela da kažem da ne znam hoće li ti je iko pogledati ako, i to iz razloga što nisu ispunjeni određeni uslovi... prvo, mislim da bi trebalo da imaš dozvolu tog nekog za postavljanje i analiziranje karte, naročito kada je u pitanju tako delikatna tema kao što je sexualni život i zdravlje, koje ti takođe ovde spominješ, a drugi problem je taj što je meni zbilja nejasno u čemu je problem... Confused mislim, možda je drugima jasno, ali ja ne kapiram Rolling Eyes kažeš da je taj tip "čudan", a ja ne razumem na koji način je čudan i šta se uopšte pod tim podrazumeva. prosto, treba više informacija (pod uslovom da taj neko to dozvoli, naravno Smile )
dakle, u tom grmu leži zec, a ne da ja sad tu kao nešto želim da tražim dlaku u jajetu... Laughing
stalkeruranius
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 6:59 pm
PostPost subject:
Reply with quote

pa izvinjenje je bilo upuceno Astroserbiani!!! Smile
znaci ponavljam..postovana Astroserbiana kada budes ovo citala izvini na izostavljenom slovu B, ispalo je kao serija na TVu...

pa krich..samo tako citam tvoje ime i uvijek msilim zasto ej krichwoman..a ono bude krticwoman..krejzi ne znam ni sama...mozda su neke energije..nemam pojma Wink

a sto se tice dozvole tumacenja. pa imam je. gledala su tu kartu neka EMINENTNA imena ovoga sajta Wink

tu osobu ne zelim omalovaziti niti sad napraviti ludom i nenormalnom ali imam razloga zasto tu kartu proucavam. osoba ima velike kvalitete i talente ali je totalno blokirana da nesto uradi do sada, i po tvrdnji jednog od strucnjaka ako ne pocne da stvara moze zaista da poludi... sad je pitanje koiko mi mozemo bilo kome pomoci, sjecam se kad je Astroserbiana pisala o onom slucaju samoubistva i pitanju da li je moglo da se pomogne, znaci povedena nekom takvom idejom da se nekim ljudima pomogne onoliko koliko je to moguce jer su iz ovog ili onog razloga naisli na nas put, sam postavila pitanje karte te osobe. mada u biti covjek ce morati svoje borbe boriti sam i uz Boziju pomoc. o
onda opet pitanje, koliko mi u biti bilo kome mozemo pomoci ili odmoci, koliko je sve fatalno?
ne znam ni sama sta da mislim, nekad vidim fatalnost nekad i ona odskrinuta vrata u mracnom tunelu...

toliko za sada od mene... Smile kritsch
Back to top
nightstorm
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 12:22 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Poz. svima
ja do sad samo kibicovao ali osecam nekakvu potrebu da dam moj skromni doprinos nauci...
Knjiga Vivijen Robson "Ljubav, seks, astrologija" daje prilicno kompletna i racionalna objasnjena seksualnosti, poremecaja, nastranosti itd , u dosta primera do sad sam imao prilike da ,pristup ovoj oblasti koji nudi gospodja Robson, i potvrdim. Toplo je prepurucujem svima!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
katja
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:10 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Kupih je ljetos. Lagana knjiga, jednostavno napisana... odlicna za citanje na plazi i opustanje...

Ali ima jednu manu, nekako je previse "leprsava" ... ne nudi detaljna pojasnjenja. Kao da su nabacane stvari, pa "uzmi il ostavi". Ne udubljuje se u analizu, ne navodi citaoca da pocne razmisljati kao astrolog, prosto se stice utisak: "ako imas te aspekte - e onda si to! ako ih nemas, - e dobro je!" Ili je mozda problem sto sam navikla na drugaciji stil pisanja, drugih autora, koji me tjeraju da procitam pola stranice i onda da se zamislim... pokusam stvoriti sliku... pa se tek onda vratim ostatku knjige. (ovo vazi i za Bokijeve postove Wink )

Uzgred, ne znam da li imas isti problem ali jako je lose uradjen prelom knjige. Ili je problem do izdanja kog sam ja kupila. Listam/citam redom... imam stranu (npr.) 44, a onda slijedi str. 213, pa se nakon par lista nastavlja na 48. stranu, dok ces ono od 44-48 naci na 213 (pri kraju). Treba to sve pohvatat! Rolling Eyes

P.S. vidim da si se tek registrovao, pa samo da ti kazem da postoji poseban topic: "astroloska literatura, astro knjige" ili sl. Naci ces tamo jos jako dobrih naslova.
I naravno... dobrodosao! Razz
Back to top
nightstorm
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Sun Sep 24, 2006 2:26 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Hvala Katja na dobrodoslici.....
literature imam i ne stizem je svu procitati a sto se preloma tice kod mene je ok.
Knjiga jeste lagano stivo ali kao uvod u oblast nije tako losa , naravno ono sto je napisano kombinujem i sa ostalim saznanjima ali ako zelis moj savet , zaboravi na ono sto pise , neka ti to bude samo putokaz , osloni se na svoju intuiciju, arhetipove bez toga slaba vajda....
Pozdravljam te
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
bambola
SKAT
SKAT

PostPosted: Mon Oct 23, 2006 8:36 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Iscitala sam u celosti ovu temu.
Odlicna je!
Mada,malo sam se isprestravljivala kad sam procitala analizu horoskopa,onog masovnog ubice,ime da mu ne spominjem.

Uzasnula sam se i zbog jos jedne stvari,a rec je o tome da je moja drugarica rodila letos dete sa stelijumom u osmoj kuci(Merkur,Mesec,Venera),pa me zanima mozes li Astro-serbiana baciti pogled na tu kartu.
Mozda sam ja skroz u krivu,i tako bi bilo najbolje,ali cisto da se napomene ako bi mozda detetu bio potreban neki poseban tretman ili paznja.

P.S-svesna sam da stelijum u VIII ne mora da znaci ama bas nista,ali eto,predostroznosti radi.

Dakle:24.07.2006. u 15:00h,Beograd.
Hvala
Back to top
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Tue Oct 24, 2006 8:43 am
PostPost subject:
Reply with quote

i ja sam se užasnula, pa da se ne bi užasnula i naša cijenjena domaćica, obriši tu bruku...

na ovakvoj temi daješ podatke tudjeg djeteta...

briši to, i nauči se dok je vrijeme, šta se na Forumu smije raditi...

tetkica
Astro-art.NET Forum Index -> Tradicionalna Astrologija All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 10 of 10
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1