Posted: Mon Oct 09, 2006 6:36 pm Post subject: Saobraćajke s tragičnim završetkom
Nasla sam taj primer i komentar
Primjer 1
Bitni planeti za osobu
1. Ve - pl na asc ujedno vl. 3
2. So - dispozitor asc
3. Mo - dispozitor So (So u raku) i vl. 12
4. Ve - dispozitor Mo (Mo u biku)
Da bi bio promet mora biti preko vl. 3 Ve. Egzaktno Pl 120 Ve
Glava može biti u ovom slučaju ili pl. na asc odnosno prvoj kući Ve ili dispozitor Asc. So. Egzaktno Ur 120 So. Od 4 bitne točke za vitalnost osobe s ova dva tranzita aktivirane su tri. Posljednja bitna aktivirana (Sa okidač događaja) je tranzitnim Sa 90 Mo u biku koji ujedno označava mjesto frakture baze lubanje Mo na samom početku bika
Radi se o saobraćajki na motoru i pad direkt na tjeme glave. Detalji se neznaju
Eto "lijepih" tranzita što rade kad aktiviraju vitalne točke horoskopa
Dakle sve ove 4 vitalne tacke su pod tranzitima, pa cak i kad su to tranziti dobrih planeta opasnost nije mogla da bude izbegnuta?
Meni ovo nista nije jasno jer po njegovoj karti nikad ne bih prvo pomislila na saobracjani udes....jeste mu zeznuta 3 kuca a ovim SA 0 PL ali MO je vec pobegao iz jake opozicije jer je u drugom znaku, a uz to je u dobrom aspektu sa svim onim u Raku(sto je opreznost, jos MO u Biku)
Uz to vladar 8 kuce, to je smrtna opasnost mu je NE, koji je 120 vladar 3 VE, a i ona zloslutna konjukcija SA 0 PL je dobra sa tim NE.
Karta nije od onih koje bi ukazivale na sudbinsku opasnost, a posebno vecinom dobri tranziti ne znam kakav bi tu smisao imali?
Znaci poenta je da su aktivirane vitalne tacke(bilo pozitivno ili negativno) iako sama karta po sebi nuzno ne ukazuje na fatalni ishod u saobracaju? _________________ Izvor nasih najvecih testova i iskusenja nisu stvari koje zelimo, a ne dobijemo, vec stvari koje dobijamo iako ih nikad nismo ni zeleli ni ocekivali.
Pa jasno da je zeznuta treća kuća. Zar nije dovoljno Sa Pl u 3
Ovaj primjer je interesantan i po činjenici da osoba ima brata blizanca što sam i naveo tamo. Zašto se bratu nije ništa dogodilo? U biti jest jer mu je umro brat- 3 kuća- zar ne? Ispunjena simbolika 3 kuće i jednom i drugom. Razlika je u uzročno -posljedičnoj vezi . Pokojnik je vozio motor i već je padao na glavu dok brat nije.
Nema smrtnog slučaja a da se ne vidi pritisak na bitne natalne planete i to bar dva teška tranzita na bitne točke natala + okidač Ju ili Sa. To će se pokazati na svim primjerima smrtnih slučajeva bilo kojeg uzroka.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum