| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Candlelight ALGORAB

|
Posted: Sun Oct 31, 2004 4:46 am
Post subject: |
|
|
E OVO JE SUPER
IRICE MOZE JEDNO PITANJE
EVO JA ZAMISLIH I UPITAH..PA KAD STIGNES BACI NEKU KARTU VEŠTICE JEDNA _________________
www.lux888.magic-gold.com |
|
| Back to top |
|
 |
jankica SKAT

|
Posted: Tue Nov 02, 2004 12:35 am
|
|
vidim da je gužva za pitanjca - pa cu ja poslije navratiti  _________________ JAI GURU DEV |
|
| Back to top |
|
 |
astrid Guest
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 8:36 am
|
|
Je li sada slobodno da se postavi neko pitanje, i ima li tko da odgovori?
Rado bih postavila pitanje: Kad ću ja na zelenu granu sa novcem?
Ako ne ide ovo može drugo: Ljubav KADA?
hvala od srca ... |
|
| Back to top |
|
 |
Gwydion ALGORAB

|
Posted: Wed Apr 05, 2006 9:41 pm
|
|
| Ira wrote: | Kod Tarot bacanja, za razliku od astroloskih analiza - mozete potpuno pustiti masti na volju i raditi na neki svoj osobni nacin. Slike na kartama su energetski okidaci intuicije, samo je potrebno biti dovoljno otvoren i prepustiti se vodstvu unutrasnjeg vidjenja.
Ja obicno radim tako da covjek zamisli pitanje, dok ja mjesam karte. Onda izvadim neke karte iz spila i pocnem mu pricati pricu o tome kakvu vidim pozornicu, kakvi likovi se nalaze na njoj i koje uloge igraju. To nekako povezem sa zivotom pitaoca, ali bez pretjeranog analiziranja, bitno je prenijeti sliku i osjecaj rijecima. U svakom slucaju moze biti zgodno. Da li jos netko ovdje baca Tarot i na koji nacin to radite ?  |
Ne slazem se. Tarot nije gledanje u solju pa da nagadjamo. Definitivno ne gledam slike i netrazim znacenje po njima. Nekad recimo gledam koje karte preovladjuju. Zatim kojim elementima pripadaju i kako se ti elementi slazu medjusobno. |
|
| Back to top |
|
 |
Gwydion ALGORAB

|
Posted: Wed Apr 05, 2006 9:45 pm
|
|
| Ira wrote: | | Quote: | Lepe su price koje se tu nalaze. U poslednje vreme cesce gledam Zen tarot, ali su price u Transformation tarot jako lepe.
Nije pravi tarot, ali ipak.... |
Tasha,
to je jako lijep Tarot i naravno da je pravi - samo ti koristi ono, sto ti najvise pase  |
Osho Tarot nij efunkcionalno upotrebljiv. Bas kao i Dalijev, koi je inace prelep, Tarot Ljudi macaka i slicni egzoticni spilovi. Postoji par desetina spilova koji rade, Rajder - Vejtov je odlican, BOTA tarot, pa cak i Tarot Majke zemlje sljaka. Ostalo su sareni komadici kartona ... |
|
| Back to top |
|
 |
|