| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
merkur ALGORAB

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 7:37 pm
Post subject: |
|
|
| kvaka wrote: | Cao narode
Jutros u 8.32 u Kragujevcu nesto u meni je kvrcnulo i doneo sam odluku da saljem biografiju. (vezano za prethodno pitanje).
To je pitanje. Pucajte )
I nije pitanje samo se ja pitam ima li sad veze kad cu ja to sutra da predam u posti?
Zahvaljujem  |
19:26, Jagodina. |
|
| Back to top |
|
 |
merkur ALGORAB

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 7:40 pm
|
|
| Iako je Sunce preslo Marsa, sto bi reklo da ti je jedan voz pobegao, Mesec pravi trigon sa Marsom vl.10 tako da verujem da ces dobiti posao, za oko mesec dana, ali i dalje ostajem pri tome da posao ima neku manu, Mars je ovde spaljen i juzni cvor je na Asc. |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 9:37 pm
|
|
sada sam se videla sa gospodinom o kome vec na ovom forumu pisem mnogo. ruyno je bilo, misli da nije pokayao trunku iskrenosti, i ne ynam ni sama sta vec. UGLAVNOM MISLIM DA JE ODRADIO SUSRET ONAKO KAKO JE ON MISLIO DA JE TREBALO.
Osecan se kao debil sto sam ga toliko proganjala.
Nista iskreno nije htei da kaye, cak sumnjam da je bilo tu jos nekoga jre mi nije dao da prodjem kroy kancelariju,\
sTVARNO NE YNAM STA SAM HTELA.\\\
iMA LI OVA PRICA NASTAVAK ILI JE KRAJ YAISTA |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 9:39 pm
|
|
MISLIM DA SE BEY OBYIRA STO PITAM O ISTOJ OSOBI, DA SE SITUACIJA PROMENILA,
KOLIKO SAM SHVATILA MERKURA NOVO PITANJE IMA SMISLA KADA SE NA PRIMER DVOJE POMIRE, ONDA STA CE DALJE BITI |
|
| Back to top |
|
 |
kvaka ALGOL

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 10:33 pm
|
|
| merkur wrote: | | Iako je Sunce preslo Marsa, sto bi reklo da ti je jedan voz pobegao, Mesec pravi trigon sa Marsom vl.10 tako da verujem da ces dobiti posao, za oko mesec dana, ali i dalje ostajem pri tome da posao ima neku manu, Mars je ovde spaljen i juzni cvor je na Asc. |
Posao ima neku falinku? Pa dobro mozda ali mislim da ima i dosta prednosti paaaa videcemo. Javicu ti svakako.
Al kad bi mi preveo ovo za Ma i Cvor castio bi pivom.
Hvala komsija  |
|
| Back to top |
|
 |
merkur ALGORAB

|
Posted: Tue Dec 16, 2008 11:19 pm
|
|
Spaljenost Marsa moze da se protumaci na vise nacina, ali obicno ukazuje da nesto u pogledu posla ne sagledavas jasno, tj. ne vidis neku manu.
Juzni cvor na vrhu 1. kuce govori o nekom gubitku ili nezadovoljstu. |
|
| Back to top |
|
 |
kvaka ALGOL

|
Posted: Wed Dec 17, 2008 1:17 pm
|
|
| merkur wrote: | Spaljenost Marsa moze da se protumaci na vise nacina, ali obicno ukazuje da nesto u pogledu posla ne sagledavas jasno, tj. ne vidis neku manu.
Juzni cvor na vrhu 1. kuce govori o nekom gubitku ili nezadovoljstu. |
I ovo procito pazljivo hvala ;)
Pitanje jel ima 'nesto' u onom vremenu koje sam ostavio ili to ovde ich nije bitno?
Drugo pitanje jel ta spaljenost Ma moz da znaci da cu poso da dobijem i da ce mi tamo vise trebati neke druge planete? Npr Me/Sa/Ju odnosno da ce Ma kao biti u drugom planu?
Trece odnosi se na gubitak ili nezadovoljstvo. Recimo ako prihvatim taj posao onda necu moci neki drugi i da cu zbog toga da neko vreme umirem na klackalici? Mis'im OK mi je da prihvatim gubitak ako se odnosi na hobije i slobodno vreme al ako treba da radim i gubim onda ...
Nekako imam 'osecaj' da ce to da bude dobro. Mozda ne za mesec dva al dok pohvatam konce. Verovatno mi (ako me prime) predstoji pasivni period uklapanja i prilagodjavanja, nesto kao Ma u drugom planu. Za pocetak:o)))
Ajde komso lep dan ti saljem i ne samo tebi ;) |
|
| Back to top |
|
 |
merkur ALGORAB

|
Posted: Wed Dec 17, 2008 2:41 pm
|
|
Kada se pojave takve vremenske odrednice, one obicno mogu da posluze za preciznije odredjivanje vremena nekog buduceg dogadjaja, medjutim to se kod tebe dosta dugo kuva pa bih rekao da nije od veceg znacaja.
U horarnoj najbitnije planete su signifikatori. Vladar Asc, Mesec i u tvom pitanju Vl. 10 posao. Druge planete se ne gledaju osim ako se same ne nametnu i ukazuju na odredjene specificnosti. Pored vec pomenutog, iako je bitno koja planeta ukazuje na posao, od vec je znacaja u kom stanju je ta planeta. Nije bitno sto je Mars malefik, da je dobro postavljen, posao bi bio dobar.
Postavka u 1. polju, vise ukazuje na neki licni gubitak, ne toliko poslovni, ali ovo moze da poprimi mnogo oblika, pa i taj koji si napomenuo da birajuci jedan ne mozes da radis drugi, ovo bih ostavio otvoreno.
Ako pustimo planete da se krecu Sunce uskoro ulazi u Jarca, egzaltaciju Marsa, tako da ces zeleti da radis, nesto kasnije i Mars ce uci u Jarca, svoju egzaltaciju, tako da bi i uslovi na poslu trebali znatno da se poprave. Tako da je moguce da ti pocetak bude tezak, ali da se kasnije situacija znatno popravi. |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
Posted: Wed Dec 17, 2008 2:55 pm
|
|
MERKURE
NE ŽELIŠ DA MI ODGOVORIŠ
IPAK SE DESILO NEŠTO NOVO |
|
| Back to top |
|
 |
kvaka ALGOL

|
Posted: Wed Dec 17, 2008 4:58 pm
|
|
Kada se pojave takve vremenske odrednice, one obicno mogu da posluze za preciznije odredjivanje vremena nekog buduceg dogadjaja, medjutim to se kod tebe dosta dugo kuva pa bih rekao da nije od veceg znacaja.
U horarnoj najbitnije planete su signifikatori. Vladar Asc, Mesec i u tvom pitanju Vl. 10 posao. Druge planete se ne gledaju osim ako se same ne nametnu i ukazuju na odredjene specificnosti. Pored vec pomenutog, iako je bitno koja planeta ukazuje na posao, od vec je znacaja u kom stanju je ta planeta. Nije bitno sto je Mars malefik, da je dobro postavljen, posao bi bio dobar.
Postavka u 1. polju, vise ukazuje na neki licni gubitak, ne toliko poslovni, ali ovo moze da poprimi mnogo oblika, pa i taj koji si napomenuo da birajuci jedan ne mozes da radis drugi, ovo bih ostavio otvoreno.
Ako pustimo planete da se krecu Sunce uskoro ulazi u Jarca, egzaltaciju Marsa, tako da ces zeleti da radis, nesto kasnije i Mars ce uci u Jarca, svoju egzaltaciju, tako da bi i uslovi na poslu trebali znatno da se poprave. Tako da je moguce da ti pocetak bude tezak, ali da se kasnije situacija znatno popravi.
Ovako napisano i protumaceno mi je jasno i pasuje. Hvala jos jednom i veliki pozdrav  |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
Posted: Wed Dec 17, 2008 6:31 pm
|
|
astroserbiana, car corpi, merkur dogodili se ipask nesto novo sa muskarecem o kome pisem, juce sam postavila temu,
sta ce se dake desavati |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
Posted: Thu Dec 18, 2008 1:29 pm
|
|
| ipak sam vas udavila i preterala izgleda |
|
| Back to top |
|
 |
AstroSerbiana POLARIS

|
Posted: Thu Dec 18, 2008 3:21 pm
|
|
OBAVESTENJE:
Ova tema je zakljucana.
Nakon nesto vise od cetiri godine mislim da je vreme da se svi malo odmorimo od rada na ovoj temi, a paznju posvetimo teoriji astrologije.
Najljubaznije molim da se horarna pitanja ne postavljaju kao posebne teme jer ce takve teme biti obrisane.
Hvala na razumevanju. _________________ Izrada horoskopa, astroloske konsultacije, skola astrologije - www.natasakaralic.com |
|
| Back to top |
|
 |
|