Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Odgovori na horarna pitanja i tumacenja horoskopa
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Odgovori na horarna pitanja i tumacenja horoskopa

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    
Astro-art.NET Forum Index -> Tradicionalna Astrologija Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 172, 173, 174  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AstroSerbiana
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 9:24 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Procitala u 21.24, Bgd.

Zar ti nisi udata?
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 9:47 pm
PostPost subject:
Reply with quote

AstroSerbiana wrote:
Znaci neces mi biti "komčica" (komsinica) kako kaze moja cerkica. Very Happy

nikad se ne zna, možda se opet predomislim Smile
ljubni mi nesuđenu komčicu Smile

a smem li opet da postavim pitanje, malo sam dosadna Embarassed
zaljubila sam se juče u jedan veliki, predivan stan u rajićevoj ulici, sa predivnim pogledom :oooh:
da li je to stan koji ću kupiti?
AstroSerbiana
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 9:48 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Procitala u 21.48.
AstroSerbiana
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 9:54 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ispada da hoces jer se vladari I i VII spajaju dok MO, u isto vreme, aplicira 120 ka vladaru IV u cijem se domicilu nalazi. Kvadrat izmedju glavnih signifikatora je uobicajna stvar kod pitanja ove vrste. VE, vladar X, oznacava cenu i samo sto nije promenila znak pa je moguce da, tokom pregovora koji ce trajati oko 5 vremenskih jedinica, verovatno nedelja, cena bude nesto izmenjena. Cini se da ce da ode navise jer u izgon uvlaci tvog signifikatora. Asc je na Regulusu. Jos jedan pokazatelj pozitivnog ishoda.

Jeste li vi vec kontaktirali vlasnika ili tek nameravate?
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 9:57 pm
PostPost subject:
Reply with quote

agent koji vrši prodaju će u narednih nekoliko dana ugovoriti naš susret sa vlasnikom
AstroSerbiana
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 10:06 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Jedan mali savet. Kako je SA, signifikator vlasnika stana, pred okretom, a VE pred promenom i ulaskom u izgon tvog signifikatora, pokusaj da pred njim ne pokazujes previse da ti se stan svidja. Budite suzdrzani, bez euforije, sa odmerenim komentarima. Njegov se signifikator zalepio za vasu II i, uz onu promenu VE, moze biti razlog da od posla ne bude nista. Signifikator stana je u znaku iste prirode pa mi se cini da je stan ok, da mu je infrastruktura dobra i da nema vecih mana. Nesto problematicniji se moze uciniti komsiluk i neposredna okolina zgrade. Tu su moguce neke promene i okolnosti koje ti se nece dopasti, ali stan hoce. Ono sto je, uprkos SA okretu, dobro u slici je cinjenica da se SO sa njim spaja pre R stanice.
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 10:18 pm
PostPost subject:
Reply with quote

uh sokrat
šta bi to moglo biti u vezi okoline zgrade?
jedino da ne smem da izlazim na terasu, koja direktno gleda u dvorište francuske ambasade
hvala na savetu i na odgovorima, držite mi fige svi, javljam šta se dešava Smile
menkalinam
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:03 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Molim vas da mi kazete sta je sa jednim mladicem - u smislu, je li ziv, zdrav, srecan, i sl. Sto se ne javlja? Sta god mozete.

Naime, sto bi rekao Miroslav Ilic, a i moja mama kad sedne za volan (gde joj naviru nevidjene "muzicke numere" Rolling Eyes ): "Bili smo drugovi, pa ljubav probali, pa sad ni jedno, ni drugoooo..." Culi smo se poslednji put negde u maju-junu, kad li, i on je odjednom nestao. Tj, telefon mu je postao nedostupan i nije se javljao. Aj, dobro, bas me briga, ali volela bih da znam je li dobro i sta radi (ne da guram nos gde ne treba, nego, onako, okvirno, da znam da nije ni u bolnici, ni u zatvoru, daleko bilo!). Eto, sad sam se njega setila. (Ne znam, seti li se on mene, kenjac...) Nemam nacina da saznam o njemu drugacije, pa vas molim da mi pomognete.

Hvala.
Back to top
View user's profile Send private message
AstroSerbiana
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:16 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Procitala u 19.14. Bgd.

A gde da ga turimo u XI ili VII? Sta ti on dodje?

Ajd Cor, merkure i ostali, ko se prvi dohvati, protumacite sliku, mene boli glava. Ozbiljno, ne salim se.
menkalinam
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:23 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Pa, ja mislim, s obzirom na M. Ilica (i moju mamu), u VII...
Back to top
merkur
ALGORAB
ALGORAB

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:37 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Verovatno je 7. kuca u pitanju, zbog romanticne proslosti?

Gledano kroz tu kucu on bi bio Saturn u Devici. Zdravstvno je manje vise Ok, jedino sto je mozda depresivan i neraspolozen. Ne verujem da je u zatvoru, ali mislim da je trenutno daleko od kuce, moguce da je u inostranstvu.

Trebalo bi da cujes uskoro nesto o njemu, Sunce pravi kvadrat sa Saturnom. Saturn uskoro postaje retrogradan pa se mozda i vrati kuci, uskoro.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
menkalinam
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu Dec 11, 2008 7:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Aj, hvala Bogu da je dobro... Rolling Eyes

I, hvala, Merkuru! Wink
Back to top
elenna
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Sat Dec 13, 2008 9:56 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Astro serbiana znam da si poslednju moju poruku obrisala, kazes posttavljam slicna pitanja, ali ipak se dese neke promene.

ovo mi je jako bitno.
Znas pricu o musklarcu koga sam pominjala na ovom forumu.
Igrom slucaja desi se da zastupamo suprotne strane, i oni traze moje iskljucenje iz tog postupka zbog sukoba interesa,
Ja ga uvecem pozovem sa sakrivenog broja, i on mene zove posle deset minuta, razgovor je trajao jedno 20 minuta. Bio je jako cudan,
Kaze da nije spreman da me vidi, da ne bi voleo sebe da dovede u situaciju da uradi nesto nepromisljeno, na moje pitanje, da li bi me udario, kaze to ne, nikada zensko nisam udario.
rekao mi da ga ne maltretiram vise porukama, mailovima, da ga ne zovem, jer ga poremetim, da sam ja sada veliki advokat koji radi u velikoj kancelariji.
da ga yaboravim, da sam kao kurva otisla iz kancelarije, itd,, za to mi se posle izvinio.
Ja sam sve vreme pokusavala da mu objasnim da samo hocu da sednem sa njim pola sata da popijem kafu kazemo jedno drugom sta imamo jer je ocito mnogo gorcine, ali kaze da ne moze da me vidi. Da, on je video da je u mojoj glavi samom novac i da nista drugo nisam bila u stanju da primetim.
da li je moja zelja, ali mislim da je razgovor bio prepun emocija, da se plasi susreta sa mnom, jer kod njega mozda postoji neka simpatija koje se on boji i nece da je iskaze,

I posle silnog ubedjivanja, ipak je na kraju rekao da ce navodno razmisliti.
sta sada da ocekujem
Molim te nemoj brisati ovaj moj post, molim te, eto volela da bi mi ti i li cap corni odgovorite,
d
zaista mi je stalo da razgovaram sa njim jer tek nakon toga mogu staviti tacku, da li da cekam poziv, ili da ga potrazim u kancelariji, jedino sto ne bih volelela da se tamo zateknu i drugi ljudi , volela bij da ga nadjem samog.
a nikog interesantnog nisam upoznala u medjuvremenu, da li je u pitanju, emocija,s trast, ni sama vise ne znam.

Very Happy Crying or Very sad Question Question Question Question
Back to top
cor scorpii
SKAT
SKAT

PostPosted: Sat Dec 13, 2008 11:28 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Procitao pitanje u 22:00, Ruma

Ovako - mada ovaj horoskop nece reci nista novo, jer sve vec o vama dvoma ZNAMO iz prethodnih tumacenja, ipak evo kratke analize koja opet kaze isto(logicno)...

Ti si ME u Co, on je JU u Co, i iz njegove pozicije se vidi da za tebe NEMA interesa, opasan je za tvoja osjecanja(JU u izgonu MO, MO u aplikacionoj 180 sa JU, prije toga 120 SA - klasicna prohibicija, nemogucnost puta do njega, NEMA SANSE DA SE U REALNOM ZIVOTU OSTVARI KVALITETNA VEZA. Cak i da se sastavite, opozicija sastavlja da bi rasturila...njegovo se misljenje nece promjeniti.
Aplikacija MO ka hladnom SA, velikom malefiku, iskljucuje mogucnost pozitivnog razvoja situacije.Isto to potvrdjuje neposredna aplikacija MO ka kontraantisciji MA, koji je ovdje na uglu i spaljen, pa je los, mislim da vam predstoji zucna svadja i prepirka ako se jos cujete ili vidite koja ce sve i definitivno zavrsiti(MA u 4. polju zavrsetaka i groba). ME i JU nece isto doci u konjunkciju, na putu stoji SA...prisustvo SA na uglu(1. polje) izrazito negativan znak,malefik vrsi snaznu opstrukciju i unistava nade, onemogucava pozitivan zeljeni ishod.

Kao sto je i Natasa rekla, postavljanje istog pitanja je besmisleno, situacija se NIJE promijenila jer ti pitas o ISTOJ OSOBI. Smile
Pozdrav
kvaka
ALGOL
ALGOL

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 7:10 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Cao narode
Jutros u 8.32 u Kragujevcu nesto u meni je kvrcnulo i doneo sam odluku da saljem biografiju. (vezano za prethodno pitanje).

To je pitanje. Pucajte Smile)

I nije pitanje samo se ja pitam ima li sad veze kad cu ja to sutra da predam u posti?
Zahvaljujem Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Astro-art.NET Forum Index -> Tradicionalna Astrologija All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 172, 173, 174  Next
Page 173 of 174
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1