veverice OCULUS

|
Posted: Mon May 19, 2008 1:21 pm
Post subject: sve što više čitam,sve manje znam-upomoć |
|
|
imam par knjižica i svašta sam ja tu pročitala i kao skontala,ali sada kada sve treba spojiti u celinu i ćorak
ne mogu se pomaći dalje
nešto mi je sve komfuzno i ne ide
U mojoj kuhinji je raspored malo čidan-tjs leva na desno-ugradna reran,na njoj mikrotalasna,pored rerne ploča sa ringlama, ispod ploče sa ringlama mi se nalazi mašina za sudove,a pored ploče sudopera Preko puta rerne frižider I ostalo je radni deo Znam da je odnos voda vatra destruktivan ,ali I da je u mojoj kuhinji sve ugradno I da se ništa ne može izmestiti. Kuhinja je svetlo žute I sive kombinacije
u spavaćoj sobi ono što zahvata gornji levi ugao je orman
moj i sinovljev kua broj je 4
a mog supruga 9
predsoblje je relativno malo,i bez prozora,pa biljke(širina hodnika 2m) ne mogu tu da stavim
-na zid od kupatila ka trepezariji nikako ne mogu staviti biljku,jer je širina iste 2m,
-vrata koja su naspram dnevne sobe su vrata od plakara
-imam svašta od feng sui andrmoljica-pa bih vas zamolila ako možete da mi pomognete gde šta da stavim
-pagoda(7 spratova)
-metalna zvona(3 velikih i oko njih rasporedjeno još 12 malih)-ali nisu štapići,već zvončići
-drvenu žabu
-žabu sa novčićem u ustima
-kornjaču sa glavom zmaja koja leži na novčićima(na ledjima ima još dve jednu malu,a drugu još manju kornjaču takodje,obe imaju glave zmaja)
-kristal
-simbol dvostruke sreće-mali kao neka krpica 10x10cm
-mesinganog slona-ledja su mu od školjki
-imam i maketu jedrenjaka
-kristal kvarca
sin i ja-kua broj 4
bogatstvo-s,zdravlje-j,ljubav-i,napredak-ji,
nesrećni slučajevi-sz,6 ubistava-z,totalni gubitak-si,5 duhova-jz
suprug-kua broj 9
bogatstvo-i,zdravlje-ji,ljubav-s,napredak-j,
nesrećni slučajevi-si,6 ubistava-jz,totalni gubitak-sz,5 duhova-z
još samo da ukapiram kako se postavlja slika i odmah je stavljam[/list][/url] |