Atma karaka mi je saturn...može mi neko objasniti što to znači u mom životnom putu....navodno da moram odradjivati najteže karmičke dugove, što me baš i ne veseli al možda sam dobila tek šturu informaciju
Saturn je dobra planeta a ne losa kao sto tvrde Jyotishmanci.
Inace nemam nista protiv Indijske astrologije ali u njoj ima puno sujeverja i ljudskih strahova kao i u zapadnoj i zbog toga se ne uplicem u sve te stvari oko horoskopa.
Svaka individualna sudbina ima svoje dobro.
I meni je atma Saturn.Necu ti nista govoriti, vidjet ces kroz zivot, ako vec sada nisi, koji je tvoj cilj i na koji nacin dolazis do njega.
Da je svjetovno lagan,nije nimalo. Trebas samo shvatiti da ti je dosao u ovaj zivot kako bi ispravljala sve ono sto si lose cinila u proslim zivotima. I naravno, pomiriti se da nece teci med i mlijeko.Dokle god budes htjeti laksim putem, Saturn ce te vracati kroz iskustvo bola i patnje na pravi put.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum